Son dakika haberine göre; Malatya'da hafif ticari aracın TIR'a arkadan çarptığı kazada 3 kişi öldü.
REKLAM
SON DAKİKA... Malatya'da feci kaza: 3 kişi can verdi!
Son dakika haberine göre; Malatya'da hafif ticari aracın TIR'a arkadan çarptığı kazada 3 kişi öldü.
Kaza, sabah saatlerinde Malatya-Akçadağ kara yolunun 53'üncü kilometresinde meydana geldi. Mustafa Nuri Taşkanat'ın (39) kullandığı 38 YD 898 plakalı hafif ticari araç, aynı yöne giden Hakan Ö.'nün kullandığı 38 AHY 083 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde hafif ticari aracın sürücüsü Mustafa Taşkanat ile yanındaki Saadet Taşkanat'ın (66) yaşamını yitirdiğini, Rukiye Sarımermer'in (78) yaralandığını belirledi. Sarımerer, ambulansla Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil servisinde tedaviye alınan Sarımermer de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cenazeler, Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırılırken, TIR şoförü Hakan Ö., gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR

10 ARALIK 2025 İSTANBUL BARAJ DOLULUK ORANLARI: İstanbul Baraj Doluluk Oranları Aralık Ayında Ne Durumda? İşte İSKİ Verilerine Göre İstanbul Barajlarındaki Su Seviyesi...

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ 2025 | Bedelli askerlik başvurusu ne zaman son, nereye yatırılır? Bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

2026'da doğum izni ve babalık izni kaç gün olacak? Özel sektör ve kamuda doğum ile babalık izni süresi uzuyor! DOĞUM İZNİ 16 HAFTADAN 24 HAFTAYA ÇIKIYOR

MEHMET AKİF ERSOY GÖZALTINA ALINDI! Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy neden gözaltına alındı? Mehmet Akif Ersoy kimdir, nereli ve kaç yaşında?

İNFAZ DÜZENLEMESİ 11. YARGI PAKETİ SON DURUM 10 ARALIK 2025 | 11. Yargı Paketi çıktı mı, ne zaman yürürlüğe girecek, af ve infaz düzenlemesi var mı?

11. YARGI PAKETİ SON DURUM 10 ARALIK 2025 | 11. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, infaz düzenlemesi ya da genel af var mı? Kadın cinayetlerine 'af' kapısı kapanıyor!
REKLAM