'Zavallılar'ın Rüzgarı Dinmeden Yorgos Lanthimos'un Son Filmi 'Merhamet Hikayeleri'nden İlk Fragman Yayınlandı

TAKİP ET

11 dalda Oscar adayı olan ve 2023 senesinden bugüne sezonun en çok konuşulan filmi olan 'Zavallılar'ın yönetmeni Yorgos Lanthimos'un yeni filmi 'Merhamet Hikayeleri'nin ilk fragmanı yayınlandı.

11 dalda Oscar adayı olan ve 2023 senesinden bugüne sezonun en çok konuşulan filmi olan ‘Zavallılar’ın yönetmeni Yorgos Lanthimos’un yeni filmi ‘Merhamet Hikayeleri’nin ilk fragmanı yayınlandı.

Oscar ödüllü Emma Stone ile Oscar adayları Jesse Plemons ve Willem Dafoe’nin başrolleri paylaştığı ve 5 Temmuz’dan itibaren sinemaseverlerle buluşacak olan film, kendi hayatının kontrolünü ele geçirmeye çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. 

Dünya prömiyerini yaptığı 80’inci Venedik Film Festivali’nden büyük ödül Altın Aslan ile ayrılan ve tam 11 dalda Oscar’a aday gösterilen, Emma Stone’a ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında Oscar kazandıran ‘Zavallılar’ın rüzgarı son sürat devam ederken Yorgos Lanthimos’un 5 Temmuz’da vizyona girecek son filmi ‘Merhamet Hikayeleri’nin ilk fragmanı paylaşıldı. 

Kendi hayatının kontrolünü ele geçirmeye çalışan, seçeneği olmayan bir adamın hikayesini anlatan üç parçalı bir masal olarak nitelendirilen filmde izleyiciler, denizde kaybolan karısının geri döndüğünü ancak farklı biri gibi göründüğünü fark eden bir polis memuru ve kaderinde olağanüstü bir ruhani lider olmak olan ve özel yeteneklere sahip birini bulmaya çalışan kararlı bir kadının dünyasına davet ediliyor. 

Searchlight Pictures imzalı filmin oyuncu kadrosunda Margaret Qualley, Oscar adayı Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie ve Hunter Schafer gibi yıldız isimler yer alıyor. 

Lanthimos’un senaryosunu Efthimis Filippou ile birlikte yazdığı ve ikilinin beşinci işbirliği olan ‘Merhamet Hikayeleri’5 Temmuz’dan itibaren sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı