'Antik Bedenlerin Gizli Sırları' 21 Nisan Pazar 20.00'de National Geographic Ekranlarında!

TAKİP ET

Asırlık Gizemleri Son Teknoloji Arkeoloji ile Birleştiren 'Antik Bedenlerin Gizli Sırları' 21 Nisan Pazar 20.00'de National Geographic Ekranlarında!

 Asırlık Gizemleri Son Teknoloji Arkeoloji ile Birleştiren ‘Antik Bedenlerin Gizli Sırları’ 21 Nisan Pazar 20.00’de National Geographic Ekranlarında!

Asırlık gizemleri son teknoloji arkeoloji ile birleştiren “Antik Bedenlerin Gizli Sırları”, ölüm nedeninin kaza, cinayet, intihar ve hatta ritüel kurbanı olabileceği binlerce yıllık bulmacaları çözmek için dünyanın önde gelen uzmanları ile derinlemesine araştırmalar yapıyor.

İzleyicilere heyecanı yüksek, gizemli bir dünyanın kapılarını açan “Antik Bedenlerin Gizli Sırları” 21 Nisan Pazar 20.00’de National Geographic’te başlıyor

Bilimin, keşfin ve hikâye anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir süredir dünyanın en güvenilir markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic’in birbirinden iddialı yapımlarını D-Smart, Digiturk ve TOD, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izleyebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı