Nevşehir Belediyesi'nde Ağırlayan Belediye Başkanı Rasim Arı, Tebrik Ziyaretleri

TAKİP ET

Tebrik ziyaretleri için misafirlerini Nevşehir Belediyesi'nde ağırlayan Belediye Başkanı Rasim Arı, 'Halkımızın bize olan inancını, sevgisini ve güvenini boşa çıkartmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.

Tebrik ziyaretleri için misafirlerini Nevşehir Belediyesi’nde ağırlayan Belediye Başkanı Rasim Arı, “Halkımızın bize olan inancını, sevgisini ve güvenini boşa çıkartmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.

‘Milletimizin Evi’ dediğimiz belediyemizin kapıları her zaman vatandaşımıza açık olacak.” dedi.


31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayan Belediye Başkanı Rasim Arı, bir yandan hayata geçireceği projelerle ilgili saha çalışmalarını sürdürürken bir yandan da vatandaşlarla bir araya gelip tebrikleri kabul ederek talep ve önerilerini dinliyor. Her gün yüzlerce vatandaşı konuk eden Arı, misafir ettiği vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyerek, söz konusu konuların incelenip çözüme kavuşması için başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerine talimat veriyor.


7'den 70'e her kesimden vatandaşı sıcak bir şekilde karşılayan Arı, aileleri ile birlikte görüşmeye gelen çocuklarla da yakından ilgilenerek hediye dağıtıyor.


Halk ile iç içe, halkı dinleyen, halk ile birlikte yöneten, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile Nevşehir için çalışacaklarını ifade eden Arı, kendisini ziyaret ederek tebrik ve başarı dileklerini ileten STK temsilcileri ve vatandaşlara teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı