Battlefield 2042'nin Yeni Crimson Front Etkinliği Başladı!

TAKİP ET

Frontlines modunun dönüş yaptığı yeni etkinlik iki hafta boyunca sürecek ve oyunculara yoğun bir aksiyon vadediyor

Frontlines modunun dönüş yaptığı yeni etkinlik iki hafta boyunca sürecek ve oyunculara yoğun bir aksiyon vadediyor

Battlefield 2042'nin 7. Sezonu, Turning Point kapsamındaki en son oyun içi etkinlik olan Crimson Front, tüm Battlefield oyuncularına heyecan ve aksiyon dolu dakikalar vadediyor. Bu sınırlı süreli etkinlik, aksiyonun dorukta olduğu saldırı odaklı bir temayı, stratejik, yoğun ve hızlı bir savaş deneyimiyle birleştiren, Battlefield fanatiklerinin favorisi Frontlines modu ile birlikte geliyor.

TPC'nin kara kuvvetlerinin benzeri görülmemiş küresel saldırısının ortasında ortaya çıkan Crimson Front (Kızıl Cephe), ön safları zorlamasıyla ve asla geri çekilmemesiyle tanınan, deneyimli ve ölümcül bir tabur olan The Red Hand (Kızıl El)'in etrafında dönüyor. 

Battlefield 1 ve Battlefield V'te yer alan Frontlines modunun BF 2042’deki halinde oyuncular, tug-of-war tarzında düşmanı haritanın dışına itmeyi amaçlayan, sınırları net bir ön cephede, 20'ye 20 yakın mesafe aksiyonunu deneyimleme şansı yakalayacaklar. Haven, Reclaimed, Discarded ve Redacted haritalarında oynanabilen bu oyun modunda oyuncular, bölgeleri güvence altına almaya çalışırken MCOMS'u konuşlandıracak ve hattı korumak için mücadele verecekler.

İki haftalık etkinlik boyunca oyuncular, mağaza paketleri olarak ayrıca satın alınabilecek ödüller kazanabilecekler. Crimson Front etkinliği tüm hızıyla sürerken, Battlefield fanatikleri çifte tecrübe puanı sağlayan hafta sonu boyunca sıralamalarda daha hızlı yükselebilecekler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı