Son dakika Eskişehir'in milli gururu Sümeyye Boyacı Avrupa Şampiyonası'na gidiyor SonDakika Haberleri

TAKİP ET

Eskişehirli Dünya Şampiyonu milli paralimpik yüzücümüz Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda ay yıldızlı formamız ile yüzecek.

Son dakika haberleri net

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, 21-27 Nisan tarihlerinde Portekiz'in Madeira Adası'nda düzenlenecek Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda ay yıldızlı forma ile yüzecek.

2024 Paris Paralimpik Oyunları öncesi Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya için yarışacak
 
Paralimpik Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’nin olimpik yüzme branşlarında ilk Dünya Şampiyonluğuna ulaşan Sümeyye Boyacı, 2024 Paris Paralimpik Oyunları öncesi Avrupa Şampiyonası’nda madalya mücadelesi verecek.

Sümeyye Boyacı, 21-27 Nisan tarihleri arasında Portekiz'in Madeira Adası'nda düzenlenecek Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya için yüzecek. Milli takım kafilesi ile Portekiz’e giden Boyacı, Funchal'daki Penteada Olimpik Yüzme Havuzları Kompleksindeki şampiyonada S5 kategorisinde yarışacak.

Ay yıldızlı forma ile madalya mücadelesi verecek olan milli gururumuz Sümeyye Boyacı, hedefinin ülkemize yeni bir madalya daha kazandırmak olduğunu ifade etti.

medyamidas.com olarak gururumuz Sümeyye Boyacı'ya başarılar diliyoruz.  Milli yüzücümüz Sümeyye Boyacı'ya siz de mesajlarınız ve yorumlarınızla desteğini gösterebilirsiniz. 

Sondakika haberleri net

Son dakika Eskişehir'in milli gururu Sümeyye Boyacı Avrupa Şampiyonası'na gidiyor SonDakika Haberleri Son dakika Eskişehir'in milli gururu Sümeyye Boyacı Avrupa Şampiyonası'na gidiyor SonDakika Haberleri