İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi, We Health ile Kişiselleştirilmiş Sağlık Hizmetlerinde İmzaları Attı!

TAKİP ET

We Health'in CEO'su Oğuzhan Süral ise şunları ekledi: "İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi gibi köklü bir kurumla iş birliği yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz.

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi'nin kaliteli sağlık hizmetlerine yeni bir alan daha ekleme kararı ile bireylere kişiselleştirilmiş sağlık hizmetini yeni açılacak Kişisel Sağlık Merkezinde, İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Evde Sağlık Birimi ile evlerde ya da istedikleri yerde, hatta online olarak mobil cihazlarına taşıma kararı, hasta memnuniyetini artırmayı ve sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmayı amaçlıyor. We Health’in bu alandaki uzmanlığı ve tecrübesiyle, Uzman Hekimlerin yönetimi altında Hastanedeki Kişisel Sağlık Merkezinde ya da hastaların evlerinde önleyici sağlık hizmetini ya da ihtiyaç duydukları tıbbi bakımı sunacak ve sağlık sorunlarıyla ilgili gereken tüm tedbirleri alacak.

Bu iş birliğiyle ilgili konuşan Okan Sağlık Grubu Genel Müdürü Ercan Özgül, "Hastalarımızın sağlık hizmetlerine kolayca erişebilmeleri, hasta olmadan önleyici sağlık hizmetleri alabilmeleri, kronik hastalarımızın kişiselleştirilmiş tedavilerle takibi ve hasta olmaları durumunda tedavi süreçlerini evlerinde daha konforlu bir ortamda geçirebilmeleri bizim için çok önemli. We Health ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, bu hedefe ulaşmamıza büyük katkı sağlayacaktır." dedi.

We Health'in CEO'su Oğuzhan Süral ise şunları ekledi: "İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi gibi köklü bir kurumla iş birliği yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Gelecekte Kişiselleştirilmiş Sağlık Hizmeti çok daha fazla ön planda olacak. Bir üniversite hastanesinde böyle bir merkezin açılması, koruyucu sağlık, kronik hastalık yönetimi, genetik testler, evde, online sağlık hizmetlerini geliştirme konusundaki uzmanlığımızı, hastaların ve ailelerinin yaşamlarını iyileştirmek için kullanmayı dört gözle bekliyoruz. "

İş birliği kapsamındaki, hastanedeki özel Kişiselleştirilmiş Sağlık merkezinde, evde ve online olarak verilecek sağlık hizmetlerinin, sağlık sektöründe bir dönüşüm yaratacağı ve hastaların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracak.

We Health'in sunduğu hizmetler arasında, Kişiye Özel Tedaviler, Koruyucu Sağlık Hizmetleri, Genetik Testler, Kronik Sağlık Yönetimi bulunmaktadır. Yerinde Uzman Hekim kontrolünde ve son teknoloji cihazlarla yapılacak koruyucu tedavilerle sağlıklı ve daha uzun yaşam, ruh sağlığı, güzellik, spor gibi her alanda hizmet alınabilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı