Western Digital Dünyanın En Yüksek Kapasiteli 2,5 inç Taşınabilir HDD'lerini tanıttı: En Popüler Ürün Portföylerini Güçlendirdi

Dijital içeriklerin adeta patlama göstermesi ile kullanıcılar, içeriklerini saklayıp koruyacakları; diledikleri gibi erişebilecekleri daha büyük ve daha sağlam çözümlere ihtiyaç duyuyor.

Bugün ise Western Digital, WD®, WD_BLACK™ ve SanDisk® Professional ürün serilerinde taşınabilir HDD’lerin genişletilmiş versiyonlarını tanıtıyor ve 2,5 inçlik taşınabilir HDD’lerde dünyanın en yüksek depolama kapasitesini kullanıcılara sunuyor. WD My Passport taşınabilir HDD serisi, WD_BLACK P10 Game Drive ve SanDisk Professional G-DRIVE® ArmorATD™ modellerini artık 6 TB* kapasitelerde bulmak mümkün. 

Western Digital Ürün Yönetimi Direktörü Nitin Kachhwaha konuyla ilgili olarak şunları kaydediyor: “Portföyümüzü dünyanın ilk 2,5 inçlik 6 TB* taşınabilir sabit diskiyle genişletmek inanılmaz bir teknolojik başarı ve bize mümkün olanın sınırlarını zorlamaya devam etme imkanı veriyor. 6 TB’lik kapasitenin böylesine küçük bir formda ve erişilebilir bir fiyatla sunulması öğrencilerden oyunculara, profesyonel fotoğraf/video içerik üreticilere ve diğer pek çok kullanıcıya, değerli içeriklerini taşınabilir bir sürücüde depolayarak daha da fazlasını üretip saklama esnekliği sağlıyor.” 

Yeni 6 TB*’lik rekor kapasite sunan, tüketiciler, oyuncular ve profesyoneller için daha güçlü ve amaç odaklı bir çözüm sağlayan ürün gamı, Western Digital’ın öncü markalarında artık mevcut:  

WD ile Bir Sonraki Seyahatinizi Güvenle Yedekleyin

WD My Passport taşınabilir sabit disk serisinin 6 TB'a kadar kapasite sunmasıyla artık maceraseverler, daha fazla dijital anıyı endişesiz bir şekilde depolayıp yedekleyebilir. USB-C™ teknolojisi ve modern metal tasarımıyla My Passport Ultra™, güvenilir bir taşınabilir depolama çözümü sunuyor. Kutudan çıkar çıkmaz kullanıma hazır olan bu sürücü, ince formuyla kolayca taşınabiliyor. 256-bit AES donanım şifrelemesi ile şifre koruması, değerli içeriği güvenli ve korumalı tutmaya yardımcı oluyor. My Passport sabit diskler, her tarza uygun pek çok renk seçeneğiyle kullanıcılara sunuluyor. 

WD_BLACK ile Oyunda Rekabet Üstünlüğünüzü Artırın

WD_BLACK P10 Oyun Sürücüsü, oyuncuların günümüzün AAA oyunlarının hızına ayak uydurmak için konsol veya PC’lerini performans artırıcı araçlarla donatmalarını sağlıyor. 150 oyun1 depolayabilmeye izin veren yeni 6 TB’lik kapasite seçeneği sayesinde oyuncular, konsol veya PC’lerinin depolama kapasitesini yükseltebilirken, yeni oyunlara yer açma amacıyla hangi kayıtlı oyunları sileceklerini düşünmek veya hangi güncellemeyi atlayacaklarına karar vermek zorunda kalmıyor. 

SanDisk Professional ile Mükemmel Fotoğrafları Yakalayın 
SanDisk Professional’ın G-DRIVE ArmorATD sürücüsü, kullanıcıların doğada kaydettiği vahşi yaşam içeriklerini stüdyoya geri dönene kadar korumalarına yardımcı olmak için darbelere, IP54 yağmur ve toz korumasına ve ezilmeye karşı dayanıklı arazi tipi dayanıklılık özelliklerine sahip. 6 TB* SanDisk Professional G-DRIVE ArmorATD, maceranın tüketiciyi götürdüğü her yerde, fotoğrafları, video içerikleri ve dosyaları yedeklemek için güvenilir ve taşınabilir bir yol sunuyor.

WD My Passport, WD My Passport for Mac, WD My Passport Ultra, WD My Passport Ultra for Mac, WD_BLACK P10 Oyun Sürücüsü ve SanDisk Professional G-DRIVE ArmorATD modellerinin 6 TB’lık kapasite seçenekleri, Haziran 2024 itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı