Teedo'da Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu Direktör Cansu Karagül oldu

TAKİP ET

EdTech alanında uzmanlaşmış online eğitim platformu Teedo'da Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu Direktörlük görevine, 15 yıla yakın zamandır yerel ve global çeşitli teknoloji, medya ve hizmet şirketlerinde dijital, kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında deneyim sahibi olan Cansu Karagül atandı.

EdTech alanında uzmanlaşmış online eğitim platformu Teedo’da Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu Direktörlük görevine, 15 yıla yakın zamandır yerel ve global çeşitli teknoloji, medya ve hizmet şirketlerinde dijital, kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında deneyim sahibi olan Cansu Karagül atandı.

Marmara Üniversitesi İngilizce Sosyoloji Bölümü’nden 2011 yılında birincilikle mezun olan Cansu Karagül, 2011-2014 döneminde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Genel Sosyoloji ve Metodoloji Bölümü’nde Yüksek Lisansını başarıyla tamamladı. 

Profesyonel kariyerine Kurumsal İletişim Uzmanı olarak başlayan Karagül, yerel ve global çeşitli teknoloji, medya ve hizmet şirketlerinde dijital, kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında sorumluluklar üstlendi. Kapital Medya’da Proje Koordinatörü olarak görev yapan Karagül, tüm lokal ve global etkinliklerin dijital kampanyaları, marka iş birlikleri, pazarlama ve iletişim stratejilerinin yürütülmesine destek verdi. Temmuz 2019’dan itibaren Tohum Otizm Vakfı, Dijital İletişim Koordinatörü olarak kariyerine devam eden Karagül, Temmuz 2020’den Mart 2022’e kadar Soycan Şirketler Grubu’nda Pazarlama Yöneticisi olarak çalıştı. Nisan 2022 tarihinden bu yana Akyaşam Yönetim Hizmetleri-Akasya AVM’nin tüm Pazarlama ve Kurumsal İletişim faaliyetlerinden sorumlu olan Karagül, 15 Nisan tarihi itibarıyla Teedo’da Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu Direktörlük görevine atandı. 

Eğitimde farklı bir bakış açısı: Teedo

Eğitimde teknolojinin gücünü kullanarak beyaz yakalı profesyonellerin kariyerlerini zenginleştirmeye odaklanmış bir online eğitim platformu olan Teedo, kariyerini geliştirmek isteyen herkese katma değer katan yenilikçi eğitim çözümleri sunuyor. Eğitim sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Teedo, alanında uzman ve deneyimli eğitmenlerle sunduğu her biri canlı ve online olarak gerçekleşen kurslarla katılımcıların sadece bilgi edinmekle kalmayıp, aynı zamanda kendi alanlarında ve işlerinde uzmanlaşarak güçlü bir kariyer inşa etmelerine destek veriyor. Katılımcıların ihtiyaçlarına odaklanan bir platform olarak öne çıkan Teedo, kişiselleştirilmiş eğitim deneyimleri sunarak, her katılımcının öğrenme potansiyelini en üst düzeye çıkarıyor. Farklı ülkelerden eğitim kurumları arasındaki iş birlikleri ve ortaklıklarla öğrencilere geniş bir perspektif ve uluslararası deneyimler sunuyor. Teedo, sertifikasyon ve akreditasyon programlarıyla katılımcıların kazanımlarını belgeleme imkânı sağlıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı