Bağcılar Belediyesi 2023 Faaliyet Raporu kabul edildi

TAKİP ET

Bağcılar Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci oturumunda 2023 Yılı Belediye Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda kentsel dönüşümden altyapıya, eğitimden gençlere kadar pek çok alanda Bağcılar'ın gelişimine yönelik çalışmalar anlatıldı.

Bağcılar Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci oturumunda 2023 Yılı Belediye Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda kentsel dönüşümden altyapıya, eğitimden gençlere kadar pek çok alanda Bağcılar’ın gelişimine yönelik çalışmalar anlatıldı.


Bağcılar Belediyesi Meclisi’nin Nisan ayı 2’nci oturumu 18 Nisan Perşembe günü gerçekleştirildi. Meclis Başkan Vekili Sibel Betül Birer’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda Bağcılar Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün 2022 Yılı Faaliyet Raporuna ilişkin teklifi de görüşüldü. Hazırlanan raporda 2023’te kentsel dönüşüm, afet yönetimi, çevre, sosyal ve kültürel faaliyetler ile sosyal destek alanında Bağcılar Belediyesi’nin verdiği hizmet ve yatırımların sunumu yapıldı. Ayrıca 2024 yılı içerisinde yapılacak projeler de ele alındı.


Ortak çabanın bir sonucu


2023 yılı sonunda belirledikleri, stratejik amaç ve hedeflere ulaştıklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Kurumsal başarı performans puanımızın 100 üzerinden 96,52 olarak gerçekleştiğini belirtmek isterim. Bu başarı düzeyi, belediyemizin hizmet kalitesini artırmak, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmetler sunmak ve ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için, ekibimizle gösterdiğimiz ortak çabanın bir sonucudur” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı