Son dakika Ayşen Gürcan'dan Sarıcakaya ve Mihalgazi ziyaretleri SonDakika Haberleri

TAKİP ET

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ile Sarıcakaya ve Mihalgazi'ye hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Son dakika haberleri net

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ile birlikte Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçesini ziyaret etti, seçimlerde başkan seçilen Ahmet Dönmez ve Zeynep Güneş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ayşen Gürcan ziyaretlerle ilgili paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

"Sarıcakaya Belediye Başkanımız Ahmet Dönmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yapacağı hizmetlerle güzel ilçemiz Sarıcakaya’yı daha ileriye taşıyacak olan başkanımıza Rabbim’den muvaffakiyetler diliyorum. Sarıcakaya İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Seçim döneminde yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı ilçe başkanımız Hikmet Aknur’un şahsında ilçe teşkilatımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize teşekkür ederim"

"31 Mart Seçimlerinde güçlü bir şekilde şirin ilçemiz Mihalgazi’den destek alarak yeniden seçilen Belediye Başkanımız Zeynep Güneş’i ziyaret ettik. İlçemize kazandırdığı bir çok eser ve hizmeti bu dönemde daha da geliştirecek Zeynep Başkan, Mihalgazi için hayırlı olsun. Mihalgazi’mizin uğrak noktası mesire alanı olan değirmen meydanında ilçe teşkilatımızla bir araya geldik. 31 Mart seçimlerinde ki gayretleri için İlçe Başkanımız Ali Akkar'a ve teşkilat mensuplarımızın her birine özellikle teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte daha güzel bir geleceğe..."

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak da ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "31 Mart Yerel Seçimlerinde Sarıcakaya Belediye Başkanı seçilen Ahmet Dönmez başkanımıza ve Mihalgazi’de güven tazeleyerek, 3’üncü hizmet dönemine başlayan Zeynep Güneş başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kıymetli başkanlarımıza yeni dönemde başarılar diliyorum. Seçim çalışmaları sürecindeki üstün emekleri ve özverili gayretleri için Sarıcakaya İlçe Başkanımız Hikmet Aknur, Mihalgazi İlçe Başkanımız Ali Akkar ve ilçe teşkilât mensuplarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2028 seçimlerinin hazırlıklarına şimdiden başladık. Kaybedecek bir gün dahi yok. Önümüze bakacağız, hemşehrilerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. İnşallah güçlenerek önümüzdeki seçimlere hazırlanmış olacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde durmayacağız, çalışmaya devam edeceğiz." dedi. 

Sondakika haberleri net

Son dakika Ayşen Gürcan'dan Sarıcakaya ve Mihalgazi ziyaretleri SonDakika Haberleri Son dakika Ayşen Gürcan'dan Sarıcakaya ve Mihalgazi ziyaretleri SonDakika Haberleri