BBC First'ün Mayıs Ayında Yayınlanacak Yeni Serileriyle Tanışın!

TAKİP ET

BBC First, yepyeni serileriyle izleyicilere unutulmaz bir yolculuk vaat ediyor. Mayıs ayında gizem, macera ve kahkaha dolu üç dizisi Meşhur Beşli, Kazazedeler ve Hayaletler seyircilerle buluşuyor.

BBC First, yepyeni serileriyle izleyicilere unutulmaz bir yolculuk vaat ediyor. Mayıs ayında gizem, macera ve kahkaha dolu üç dizisi Meşhur Beşli, Kazazedeler ve Hayaletler seyircilerle buluşuyor.

BBC First’ün macera dolu yeni dizi serisi "Meşhur Beşli", Enid Blyton'ın dünyaca ünlü kitap serisinden ilham alıyor. Dört çocuk ve sevimli köpekleri gizemleri çözerken aynı zamanda karanlık güçlere karşı savaşıyor. Bu unutulmaz yaz tatilini konu alan dizide George Barnard ve kuzenleri, çıktıkları hazine avında kendilerini beklenmedik bir maceranın içinde buluyor. Hayatları altüst olan gençler, dünyayı değiştirmek isteyen amansız bir düşmanla karşı karşıya kalıyor. Cesaret dolu ekip birlikte hareket ederek zorlukların üstesinden geliyor. Gerilim dolu sahneleriyle "Meşhur Beşli" (The Famous Five), altı bölümden oluşan ilk sezonuyla 25 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00'de BBC First ekranlarında başlıyor. 

 

Kayıp Bir Ada Macerası: “Kazazedeler”

Lucy Clarke'ın sevilen romanından esinlenen "Kazazedeler", gizemli bir uçak kazası sonucu adada mahsur kalan bir grup kazazedeyi konu alıyor. İki kardeş, Erin ve Lori, ömür boyu unutamayacakları bir tatil planlıyor. Ancak şiddetli bir kavgadan sonra Lori, tek başına uçağa biniyor ve uçak varış noktasına varamadan kaza yapıyor. Enkazı bulunamayan uçaktaki kimseden haber alınamıyor. Birkaç ay sonra Lori'nin kredi kartı Fiji'deki ıssız bir kasabada kullanılıyor ve uçağın pilotu güvenlik kameralarına yansıyor. Ablası hakkındaki gerçeklere ulaşmaya kararlı olan Erin, olayı araştırmak üzere yola koyuluyor. İki kardeşin başından geçen korkunç olayları eş zamanlı olarak anlatan“Kazazedeler" (The Castaways), beş bölümden oluşan ilk sezonuyla 28 Mayıs Salı günü saat 21.00'de BBC First ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. 

 

Esrarengiz Komedi “Hayaletler” İkinci Sezonuyla Geri Dönüyor

Tarih derslerini komik skeçler, şarkılar ve animasyonlarla birleştirerek çocuklara eğlenceli bir şekilde sunan Horrible Histories yıldızlarının yazım ve yapımını üstlendiği “Hayaletler”, doğaüstü komedi türünde büyük beğeni toplayan ikinci sezonuyla geri dönüyor. Harabeye dönmüş Button Evi’nin kapıları gıcırtılar eşliğinde bir kez daha açılırken, ölü ve diri hane sakinlerinin bir arada yaşıyor. Para sıkıntısı çeken Alison ve Mike, beklenmedik şekilde elde ettikleri mirası lüks otele dönüştürme hayali kurarken, gerçeklikten kopuyor. İkili, öteki dünyadan gelen ev arkadaşlarını ifşa ederek aradıkları parayı bulmaya çalışırken daha fazla kaosun içine sürükleniyor. “Hayaletler” (Ghosts) 3 Mayıs Cuma günü saat 21.50’de BBC First ekranlarında izleyicilere macera dolu bir deneyim sunmaya geliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı