Resimde bir yaprağı eksik olan çiçeği sadece eşsiz gözlem yeteneğine sahip kişiler bulabiliyor

TAKİP ET

Haber 7 - İçinizi ısıtacak yepyeni bir görsel zeka testi ile karşınızdayız. Resimde yer alan çiçekler arasında bir yaprağı eksik olan çiçeği bulun ve eşsiz gözlem yeteneklerine sahip olduğunuzu herkese kanıtlayın!

Bir yaprağı eksik olan çiçeği bulmanız için hazırlanan bu görsel, şahin kadar keskin ve kimsenin görmediği ayrıntılara dikkat eden kişileri diğerlerinden ayırmak için tasarlanmış bir zeka testidir. Maviden yeşile, mordan turuncuya birbirinden farklı renklerde yüzlerce çiçek görseli, işlerinizi zorlaştırmak için dağınık halde verilmiş.

Bu cıvıl cıvıl renklerde hazırlanmış çiçek görselleri arasında yalnızca bir tanesinin bir yaprağı eksik. Sizden bu bir yaprağı eksik olan çiçeği bulmak için hazırlamış olduğumuz mücadeleye katılmanızı istiyoruz.

Zorlayıcı fark bulma mücadelesi: Çamaşır asan kadına ait iki görsel arasındaki 3 farkı 12 saniyede bulabilir misiniz?

BİR YAPRAĞI EKSİK OLAN ÇİÇEĞİ BULABİLİR MİSİN?

 

Yukarıda tamamını gördüğünüz görselde bir yaprağı eksik olan çiçeği bulmak için katılmanızı istediğimiz bir mücadele var. Bu göz yoran zorlu mücadeleyi başarılı şekilde tamamlarsanız eşsiz bir gözlem yeteneğine sahip olduğunuzu ortaya koyabilirsiniz.

Tüm odağınızı kullanarak bir yaprağı eksik olan çiçeği bulmanız için hazırlanan bu görsel mücadele için sadece 15 saniye süreniz var. Verilen süreyi aşmadan tüm çiçekleri tek tek ve hızlıca gözlerinizle taramalısınız.

Eğlenceli zekâ testi: Resimde saklanmış 4 hatanın tamamını 9 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Kibrit çöpü bulmacası #8: Sadece bir kibrit çöpünü hareket ettirerek denklem sonucunu doğrulayın

BİR YAPRAĞI EKSİK OLAN ÇİÇEK ASLINDA GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDEYDİ

Ayrıntıları gözden asla kaçırmayan kişiler sürenin daha yarısına gelmeden bir yaprağı eksik olan çiçeği buldu bile! Yoksa siz hala arıyor musunuz?

Öyleyse sayfayı kaydırmayı artık durdurun. Çünkü birazdan sizinle çözüm görselini paylaşacağız.

Evet, çiçeklerle dolu bu görselde bir yaprağı eksik olan çiçeği bulabildiniz mi? 15 saniye süresi olan bu görsel zeka testin halen daha gözleriniz eksik yapraklı çiçeği arıyorsa o zaman sizi şöyle alalım.

İki resim arasındaki 4 farkı 10 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

İşte bir yaprağı eksik olan çiçeğin bulmanızı istediğimiz yeri;

 

Artık bir yaprağı eksik olan çiçeğin yerini biliyorsunuz! İlk bakışta gözlerinizin kamaşmasına sebep olan bu görsele artık her baktığınızda ilk önce yaprağı eksik olan çiçek dikkatinizi çekecek.

Daha karmaşık görsel zeka testleri ile gözlerinizi geliştirmek istiyorsanız sizler için hazırlamış olduğumuz yatak odasında saklanan tacı ya da göründüğünden daha zor olan iki resim arasındaki 7 farkı bulabilirsiniz.