Galataport İstanbul'da Rıhtımda Yoga Serisi Başladı

Galataport İstanbul, öncü yoga stüdyosu Cihangir Yoga ile 'Rıhtımda Yoga' serisinin ilkini hayata geçirdi. Kiko Milano ve Volkswagen sponsorluğunda Boğaz havası ve Tarihi Yarımada manzarası eşliğinde gerçekleştirilen etkinlik, katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, ilham verici projelerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Kiko Milano ve Volkswagen sponsorluğunda Cihangir Yoga ile uzun soluklu bir iş birliğine adım atan Galataport İstanbul, “Rıhtımda Yoga” adlı kolektif aktivite serisinin ilkine 2 Haziran Pazar günü ev sahipliği yaptı. 

Her yaştan insana ücretsiz katılım olanağı sunan “Rıhtımda Yoga” etkinliğinde, kişiler Cihangir Yoga eğitmenlerinden Onur Aksoy’un yönlendirmeleriyle sabahın erken saatlerinde Boğaz’a karşı pozitif enerji depoladılar. Aksoy’un temel yoga pozları ve nefes tekniklerini uygulamalı bir şekilde aktardığı programda katılımcılar, öz benliklerini keşfetmek üzere keyifli bir yolculuğa çıktılar. Büyük ilgi toplayan “Rıhtımda Yoga” serisinin devamı; 29 Haziran Cumartesi27 Temmuz Cumartesi31 Ağustos Cumartesi ve 21 Eylül Cumartesi gerçekleşecek. 29 Haziran Cumartesi seansına dahil olmak için Cihangir Yoga adresinden kayıt oluşturabilir, matınızı yanınızda getirerek Galataport İstanbul’un keyif ve huzur dolu atmosferinde bütünsel bir arınma yaşama fırsatına erişebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı