PAOK, Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'u dağıttı! Terim'den açıklama: Birçok şeyi açıklamam gerekecek

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda PAOK'a 4-1 mağlup oldu ve şampiyonluk şansını matematiksel olarak...

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda PAOK'a konuk olan Panathinaikos, şampiyonluk yolundaki kritik maçta sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Ev sahibi PAOK'a galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Taison, 72 ve 90+2. dakikada Andrija Zivkovic ve 89. dakikada Vieirinha kaydetti. Panathinaikos'un tek golü ise 78. dakikada Alexander Jeremejeff'ten geldi.

Bu galibiyetle puanını 77 yapan PAOK, AEK'in 2 puan önünde liderliğe yükseldi. 71 puanda kalan Fatih Terim'in Panathinaikos'u ise şampiyonluk şansını yitirdi.

Gözden KaçmasınGalatasaray'da iki yıldız gözden çıkarıldıHaberi görüntüle

OLYMPİAKOS LİDERİ DEĞİŞTİRDİ

Gecenin diğer maçında ise Olympiakos, konuk ettiği AEK'i 2-0 mağlup etti. Olympiakos'un galibiyet golleri 65. ve 90+2. dakikada Horta'dan geldi. Bu sonuçla 75 puanda kalan AEK, liderliği PAOK'a kaptırdı.

ŞAMPİYONLUK İÇİN 1 PUAN YETERLİ

PAOK, Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nun son haftasındaki Aris mücadelesinde 1 puan alması durumunda 5 yıl sonra şampiyonluğunu ilan edecek.

MAÇ SONU AÇIKLAMALAR YAPTI

Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk şansı kalmayan Panathinaikos'ta Teknik Direktör Fatih Terim karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

PAOK yenilgisi sonrası bazı şeyleri tartışmaları gerektiğini kaydeden Fatih Terim, "Olaya 4-1'lik skor olarak bakmamalıyız. Kaybettik. Bu şekilde bakmalıyız. PAOK'u tebrik ederim. Maça gelince, sene sonunda bazı şeyleri tartışmamız gerekiyor Olympiakos'la maçımız var ve ayrıca kupa finalimiz var. Bunları düşünmek zorundayız. Golü çok geç bulduk. Üçüncü bölgede golü bulana kadar ilk başta çok iyi değildik. Bazı şeyleri doğru yaptık ama ne yazık ki bireysel hatalar yapmaya ve gol yemeye devam ediyoruz. Skor tabelasında geride olduğumuzda oyun olarak çok etkileniyoruz." dedi.

Gözden KaçmasınDursun Özbek'ten Erden Timur açıklaması: Fikir ayrılıklarımız varHaberi görüntüle

"BİRÇOK ŞEYİ AÇIKLAMAM GEREKECEK"

Sezon sonunda konuşulacak şeyler olduğunu söyleyen Fatih Terim, "Bunun bir açıklaması yok. Bazı şeyler gördük ama önce Olympiakos ile maçımız var, sonra da Aris ile finalimiz var. Bu sezonun sonunda Panathinaikos taraftarlarına birçok şeyi açıklamam gerekecek." dedi.