Milli takıma seçilen judoculardan Başkan Topaloğlu'na ziyaret

07 Kemer Spor Kulübü Judo Antrenörü Zehra Aslan ve judocular, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Judo Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Şampiyonalarında derece yaparak milli takıma seçilen Sude Akan, Kadir Talha İspir ve Abdülkadir Afşin, başarılarını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile paylaştı.

CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya ve Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Semih Top’un da yer aldığı ziyarette Başkan Topaloğlu, elde ettikleri başarılar neticesinde judo milli takımına seçilen sporcuları tebrik ettiğini söyledi.

Sporculara başarı dileklerinde de bulunan Başkan Topaloğlu, judo antrenörü Zehra Aslan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonu Sude Akan’ın, Haziran’da Romanya’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda ve Temmuz’da Avrupa Şampiyonası’nda yarışacağı, Ümitler Türkiye Judo 2’ncisi olan Kadir Talha İspir’in Haziran’da Karadağ’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında yarışacağı ve Gençler Türkiye Judo 3’ncüsü Abdülkadir Afşin’in Haziran’da Avusturya’da yapılacak olan Gençler Avrupa Kupası’nda yarışacağı belirtildi.

Ziyaret sonrası sporculara çeşitli hediyeler veren Başkan Topaloğlu, sporcularla ve antrenör Zehra Aslan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı