Son dakika CHP milletvekillerinden Ahmet Ataç'a ziyaret... "Tepebaşı ve Eskişehir'de daha da hızlanacak" SonDakika Haberleri

TAKİP ET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan ile bir araya geldi, açıklamalarda bulundu.

Son dakika haberleri net

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan ile bir araya geldi. Çakırözer, Süllü ve Arslan, yeni döneminde Başkan Ataç’a başarılarının devamını diledi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 31 Mart tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçiminin ardından tebrik ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor.

3 vekilden Ahmet Ataç'a tebrik ziyareti

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan da Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Çakırözer, Süllü ve Arslan, Ahmet Ataç’ı kazandığı seçim başarısından dolayı tebrik etti ve gelecek dönem çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Ataç: "Tepebaşı ve Eskişehir, yakaladığı gelişim istikrarını yeni dönemde daha da hızlı biçimde devam ettirecek"

Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Ataç da “Tepebaşı ve Eskişehir, yakaladığı gelişim istikrarını yeni dönemde daha da hızlı biçimde devam ettirecek. Belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz ile birlikte Eskişehirli hemşehrilerimiz ve şehrimiz için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ataç konuklarına iyi dilekleri için teşekkür etti.

Sondakika haberleri net