Son dakika Nuri Alço'nun kalp pili operasyonu tamamlandı... İlk açıklama geldi! SonDakika Haberleri

TAKİP ET

Eskişehirli sinema sanatçısı Nuri Alço'nun Ankara'daki kalp pili operasyonunun tamamlanması sonrası ilk açıklama geldi...

Son dakika haberleri net

Eskişehir’deki tedavisinin ardından Ankara’ya sevk edilen Nuri Alço’ya kalp pili takıldı. Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço, operasyonun başarıyla tamamlandığını sosyal medya hesabından paylaştı.

Eskişehir'de rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı

6 Nisan’da evinde rahatsızlanan ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi’ne kaldırılan ünlü oyuncu Nuri Alço, ilk muayenesinin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı: Sağlık Bakan Fahrettin Koca’nın talimatları ile Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilen Alço’nun tedavisi, Kardio Vasküler Cerrahi (KVC) Yoğun Bakım Ünitesi'nde devam etti. Eskişehir Şehir Hastanesi’nde gördüğü tedavinin ardından hayati tehlikesini atlatan Nuri Alço, dün akşam saatlerinde ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Alço, kalp pili takılması için bugün operasyona alındı.

"Pil takıldı, durumu çok iyi"

Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşinin kalp pili operasyonun başarılı şekilde tamamlandığını duyurdu. Burcu Alço, yaptığı paylaşımda, “Dünkü sevincim biraz kursağımda kaldı ama Nuri için en iyisi ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Endişelenecek bir durum yok. Sadece kalp pili operasyonu taburcu olduktan sonra ay içinde yapılacaktı. Doktorlarımız erkene çektiler. Böyle uygun gördüler. Pil takıldı, durumu çok iyi. Çıkacağız az kaldı” ifadelerini kullandı.

Sondakika haberleri net

Son dakika Nuri Alço'nun kalp pili operasyonu tamamlandı İlk açıklama geldi! SonDakika Haberleri Son dakika Nuri Alço'nun kalp pili operasyonu tamamlandı... İlk açıklama geldi! SonDakika Haberleri