MediaMarkt'tan yeni evlenecek çiftlere kampanya

TAKİP ET

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışveriş deneyimi sunan MediaMarkt, 'Ev kurmak sizden beyaz eşya indirimi bizden!' sloganıyla, yeni evlenecek çiftlere seçili beyaz eşya ürünlerinde sepette indirim sunuyor. 

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışveriş deneyimi sunan MediaMarkt, “Ev kurmak sizden beyaz eşya indirimi bizden!” sloganıyla, yeni evlenecek çiftlere seçili beyaz eşya ürünlerinde sepette indirim sunuyor. 

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt’ın yeni evlenecek çiftleri sevindirecek Çeyiz Kampanyası başladı. MediaMarkt’ın 16-22 Nisan tarihleri arasında düzenlediği; ankastre ocaktan buzdolabına, klimadan bulaşık ve çamaşır makinelerine seçili beyaz eşya ürünleri özelinde stoklarla sınırlı indirim kampanyası kapsamında, çeşitli sepet tutarları için farklı miktarlarda indirimler geçerli olacak. 

MediaMarkt’ın yeni evlenecek çiftlerin en önemli ihtiyaçlarından olan beyaz eşya kategorisinde düzenlediği Çeyiz Kampanyası kapsamında; 

30.000 TL’ye kadar sepette 1.000 TL,  30.000 TL ve üzerine sepette 3.000 TL,  60.000 TL ve üzerine sepette 10.000 TL,  90.000 TL ve üzerine sepette 20.000 TL,  120.000 TL ve üzerine sepette 30.000 TL indirim sunulacak.

MediaMarkt’ın Çeyiz Kampanyası 16-22 Nisan tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında, mediamarkt ve mobil uygulamasında geçerli olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı