Başkan Eşki, haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

TAKİP ET

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, bayram tatilinin ardından ilk mesai gününe, Evka-3 Mahallesi'nde uzun süredir talep edilen asfaltlama çalışmasıyla başladı.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, bayram tatilinin ardından ilk mesai gününe, Evka-3 Mahallesi’nde uzun süredir talep edilen asfaltlama çalışmasıyla başladı.

Sabahın erken saatlerinde Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle buluşan Başkan Eşki, temiz yollar düzgün kaldırımlar hedefine ulaşmak için yaptıkları başlangıcın, yoğun bir çalışma temposu içinde devam edeceğini söyledi.

Bornova Belediyesi, Ömer Eşki başkanlığındaki yeni dönemin başlamasıyla birlikte vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmaları da hızlandırdı. Başkan Eşki, Evka-3 Mahallesi’nde 126/13 Sokak ve bu sokağa çıkan 12 farklı sokağı da kapsayan çalışmayı işçilerle birlikte başlattı. Asfaltlama öncesinde ekipler öncelikle satıh düzenleme ve zemin hazırlama çalışmalarını yaptı. Bölgedeki kamusal alanların da elden geçirileceği çalışmaların yaklaşık 25 gün süreceği belirtildi.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Evka-3 Mahallesi 126/13 sokakta ve buraya çıkan 12 tane ayrı sokakta asfaltlama çalışmaları başladı. Bugünden itibaren Bornova’nın her yerinde yoğun bir şekilde hem kazı hem de asfaltlama çalışması yapacağız. Bornova’da temiz yollar, düzgün kaldırımlar inşa etmek istiyoruz. Bugün ilk başlangıcı yaptık. Bundan sonra da aynı yoğun bir çalışma temposu içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı