İftar menüleri 2024: 28. Gün İftar Menüsü

TAKİP ET

Haber 7 - Ramazan ayının 28. gün iftar menüsünde; yüksük çorbası, patlıcan kebabı, sütlü bulgur pilavı ve kabak tatlısı ile karşınızdayız. Afiyet olsun!

 Ramazan Bayramına sayılı günler kala 28. gün iftar menüsü ile Ramazan ayının diğer günlerinde olduğu gibi karşınızdayız.

Ramazan ayının son günlerine yakışır güzellikte iftar sofraları kurmaya devam ederken, hazırladığınız birbirinden lezzetli yemeklerin kokusu evinizi saracak.

İftar menüleri 2024: 27. Gün İftar Menüsü

28. GÜN İFTAR MENÜSÜ Yüksük çorbası, Patlıcan kebabı, Sütlü bulgur pilavı, Kabak tatlısı YÜKSÜK ÇORBASI

 

Yüksük çorbası belki de bugüne kadar yediğimiz en doyurucu ve lezzetli çorbalardan bir tanesi. Hatta bu çorba öyle bir çorba ki normal zamanda yanına hiçbir şey yapmanıza gerek bile kalmaz. Ancak 28. gün iftar menüsüne yazdığımız yüksük çorbasını diğer enfes yemekleri de tatmak için fazla kaçırmamaya özen gösterin.

Nam-ı diğer mantı çorbası: Yüksük çorbası tarifi

PATLICAN KEBABI

 

Patlıcan ve kıymanın mükemmel uyumundan doğan patlıcan kebabı hem sebze hem et severleri mutlu edecek bir ana yemektir. 28. gün iftar menüsüne de Ramazanı yavaş yavaş uğurlarken lezzetiyle yakışacak bir tariftir.

Dillere destan: Patlıcan kebabı tarifi

SÜTLÜ BULGUR PİLAVI

 

Klasik bulgur pilavından ve pirinç pilavından sıkıldıysanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Bulgur pilavı ile iftar sofranızda harikalar yaratarak damaklarda unutulmayacak bir tat bırakabilirsiniz.

Kaşık kaşık yedirir: Sütlü bulgur pilavı tarifi

KABAK TATLISI

 

Kabak tatlısı, sadece iki malzeme ile hazırlanan en kolay ve lezzetli tatlılardan bir tanesidir. 28. gün iftar menüsüne kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz kabak tatlısı ile lezzetli bir son yazabilirsiniz.

Lokum gibi tam kıvamında: Kabak tatlısı tarifi 

Farklı bir menü alternatifi için:

İftar menüleri 2023: 28. Gün iftar menüsü

Şimdiden afiyet olsun!