Son dakika Eskişehir Büyükşehir o iddiaları fotoğraflarla yalanladı SonDakika Haberleri

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden bazı üreticilerin Büyükşehir Belediyesi Hayvan Pazarı ile ilgili iddialarına ilişkin açıklama geldi.

Son dakika haberleri net

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden bazı üreticilerin Büyükşehir Belediyesi Hayvan Pazarı ile ilgili iddialarına ilişkin açıklama geldi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "30 Mayıs 2024 tarihinde Kanal 26’da yayınlanan bir röportajda bazı üreticilerin, 'Pazar alanından yer alamadıkları, çay ocağı, wc, duş, mescit, yemekhane gibi yerlerin olmadığı, su sorunu yaşadıkları, hayvanlara su bulunamadığı” gibi gerçekten uzak iddialarda bulundukları' ifade edildi. 

Açıklamada fotoğraflarla birlikte şu ifadelere yer verildi: "Büyükşehir Belediyemize ait Muttalip Sarıcakaya yolu 2’inci kilometrede bulunan hayvan pazarı, 3 Haziran itibariyle kurban pazarı olarak hizmet vermeye başlayacaktır. Pazarda, kapalı olarak 72 adet küçükbaş hayvan padoğu, 36 adet büyükbaş hayvan padoğu bulunmaktadır. Çadır kurarak hayvan satmak için ise açık alanda 210 adet yerimiz bulunmaktadır. Besiciler bu alanları bayramın 3. gününe kadar kullanabilmektedirler. Pazar yerimizde sosyal alanlar olarak çay ocağı, yemekhane, wc, duş ve mescit hizmet vermektedir."

Açıklamada ayrıca, "Satış için pazara getirilen hayvanların su ihtiyacı için, kapalı alanda her padok içinde su muslukları yer almaktadır. Açık alanda bulunan çadırların su ihtiyacı için kenarlarda su muslukları ve su olukları bulunmaktadır. Ayrıca pazar alanı içinde su tankerimiz gün içerisinde dağıtım yapmaktadır. Besicilerin ve kurban almaya gelen vatandaşların kesim alanı ile ilgili talepleri, belediyemizin yeni dönem projelerinden olan mezbaha yapımı ile karşılanacaktır. Ayrıca satış alanlarında temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri yapılarak pazar hazır hale getirilmektedir. Değerli halkımızın bilgisine sunarız" denildi. 

Sondakika haberleri net

Son dakika Eskişehir Büyükşehir o iddiaları fotoğraflarla yalanladı SonDakika Haberleri Son dakika Eskişehir Büyükşehir o iddiaları fotoğraflarla yalanladı SonDakika Haberleri