AK Parti'den CHP'ye geçmişti! Necati Özkan'ın Sancaktepe Belediyesi ile ilgili sözleri gündem oldu: 'Jakuzi yaptırmışlar'

TAKİP ET

Yerel seçimler sonrası AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi ile ilgili bir açıklama gündem oldu. Yeni seçilen başkanı tebrik için binaya gittiğini ifade eden siyasal iletişim uzmanı Necati Özkan, belediye binasının başkanlık katında jakuzi ile karşılaştığını ifade etti.

Yerel seçimler sonrası İstanbul'da birçok belediye AK Parti'den CHP'ye geçmişti. Bu belediyeler arasında Sancaktepe de bulunuyor. Siyasal iletişim uzmanı Necati Özkan'ın Ruşen Çakır'ın programı Medyascope'da söylediği sözler gündem oldu.

Özkan, belediye binasına jakuzi yapıldığını söyledi.

Özkan şunları ifade etti:

"BU NASIL OLABİLİR"

"Şunu söyleyeyim, dün akşam, Sancaktepe'nin yeni seçilmiş Belediye Başkanı Alper Yeğin'i kutlamak için Sancaktepe Belediyesi'ne gittim. Ya başkanlık katı 6 bin metrekare, 6 bin... Oda, oda, oda, dinlenme odası, jakuzi, yemek odası, mutfak, 200 metrekarelik, mutfak... Yani bu nasıl olabilir, bir kamu nasıl böyle yönetilebilir.

"AK PARTİ'NİN KAYBETMESİ BOŞUNA DEĞİL"

Aşağıda millet büyük fakirlik çekerken, oradaki bir çadıra girip iftarlık almak için uğraşırken, bunu nasıl yapabilir bir siyasi akıl, bir siyasi yönetim. Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kaybetmesi boşuna değil."

DÖĞÜCÜ'DEN AÇIKLAMA

 

Öte yandan Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nden Necati Özkan'ın 'jakuzi' sözlerine yanıt yanıt geldi.

Şeyma Döğücü'nden açıklama geldi

 

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ Şeyma Döğücü'den açıklama geldi Özgür Özel'den Hatay çağrısı: Saat verip duyurdu, bugünü işaret etti İstanbul'daki İsrail protestosunda gözaltına alındılar! Bakan Yerlikaya'dan açıklama: '2 emniyet görevlisi açığa alındı'