Başkan Ölmez ekibini kurmaya başladı

TAKİP ET

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez göreve gelmesinin ardından çalışma ekibinde değişiklikler yaptı. Kandıra Belediyesinde üç yeni başkan yardımcısı göreve başladı.

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez göreve gelmesinin ardından çalışma ekibinde değişiklikler yaptı. Kandıra Belediyesinde üç yeni başkan yardımcısı göreve başladı.


Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, yeni başkan yardımcılarını atadı. Mevcut başkan yardımcılarında değişikliğe giden başkan Ölmez, Başkan yardımcıları Özgür Uluce ve Murat Ölmez’e yaptıkları hizmetler için teşekkür etti.  Kandıra Belediyesinde yeni başkan yardımcıları Mali Hizmetler Müdürü Erkan Togay, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Aysu ve Abdülkadir Köksal oldu. Başkan Ölmez, yapılan görevlendirmelerin Kandıra’ya hayırlı olması temennisinde bulunurken, yeni başkan yardımcılarına görevlerinde başarılar diledi.  


ERKAN TOGAY KİMDİR?
1983 İzmit doğumlu Erkan Togay, Kocaeli Üniversitesi Endüstriyel Elektronik ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Kandıra F Tipi Cezaevinde uzun yıllar mali işler sorumlusu olarak görev yaptı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görev aldı. 2020 yılında Kandıra Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne atandı. Erkan Togay evli ve iki çocuk babasıdır.


İSMAİL AYSU
1972 Kandıra Doğumlu İsmail Aysu, Cumhuriyet Üniversitesi Elektronik Haberleşme ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans yaptı. 2014 yılından bu yana Kandıra Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  meclis üyesi. Kandıra Gençler Birliği Belediyespor Kulübünde 6 yıl yöneticilik, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görevler aldı. İsmail Aysu evli ve 1 çocuk babasıdır.


ABDÜLKADİR KÖKSAL
1993 Kandıra Doğumlu Abdülkadir Köksal Kocaeli Üniversitesi Tarih Bölümü mezunu. 3 yıl sözleşmeli öğretmenlik yaptı. Henüz evli olmayan Abdülkadir Köksal, Kandıra’da ticaretle iştigal ediyor.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı