Son dakika Vali Yılmaz ve Eşi, koruyucu aileler ve çocukları ile iftarda buluştu SonDakika Haberleri

TAKİP ET

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi koruyucu aileler ve çocukları ile iftarda buluştu. 

Son dakika haberleri net

İftar öncesinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi, ailelerin bulunduğu masaları tek tek dolaşarak, ailelerle sohbet ettiler. Çocuklarla özel olarak ilgilenen Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi, iftar programına katılan ailelere teşekkür ettiler.

İftar programı Kur'an-ı Kerim okunması ile başladı. Daha sonra okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

Programda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Geleceğe umutla bakan, milletine faydalı, çalışkan, ilim ve irfan sahibi genç nesillerimizin yetiştirilmesi sorumluluğunu devlet koordinesinde bizimle paylaşarak kutsal bir vazife üstleniyorsunuz. Büyük fedakarlıklarla yavrularımızın geleceğe hazırlanmasında gösterdiğiniz özveri takdire şayandır. Anne ve babanın gözünde çocuklarının yeri hiç değişmez. Hatta kendileri anne baba olsalar da onlar hep bizim çocuklarımızdır. Bugün burada aramızda olan ailelerimiz sadece kendi çocuklarına değil devletin koruması altında olan çocuklara da yuvalarının kapılarını açmakta, sonsuz bir sevgi ile onların bakımını üstlenmektedir. Kıymetli evlatlarımız; Devletimiz tüm imkânlarıyla geleceğe güvenle bakabilmeniz için her daim yanınızdadır. Sizler geleceğimizsiniz, Şanlı Bayrağımızın taşıyıcıları ve yarınlara güvenle bakabilmemizin teminatısınız. Ailelerinize sizler gibi güzel evlatlar yetiştirdiği için teşekkür ediyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum. Kıymetli ailelerimiz, sizler bu yavrularımıza kucak açarak, evinizi açarak aile yuvasının sevgisini, sıcaklığını yaşatıyorsunuz. Varlığınızla milletimizin ve insanlığın umudu oluyorsunuz. Sizler bayramda öpülecek bir el, küçük sırtların dayandığı dev bir çınar ve merhametin sardığı huzurlu bir yuvasınız. Sizlere insanlık adına can-ı gönülden teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum." diye konuştu.

Koruyucu aileler, düzenlenen iftar programı için Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi'ye teşekkür ettiler.

İftar programına Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar da katıldı.

Sondakika haberleri net

Son dakika Vali Yılmaz ve Eşi koruyucu aileler ve çocukları ile iftarda buluştu SonDakika Haberleri Son dakika Vali Yılmaz ve Eşi koruyucu aileler ve çocukları ile iftarda buluştu SonDakika Haberleri