Papel Kurucusu ve CEO'su Seyhan İbrahim Yıldırım: Ödeme hizmetlerinde en büyük öncelik, müşteri memnuniyeti ve güvenlik

TAKİP ET

Türkiye'deki finansal işlemleri güvenli ve kullanıcı dostu hâle getirerek müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen ödeme ve elektronik para kuruluşu Papel, bireysel ve kurumsal müşterilerine sunduğu kişiselleştirilmiş finansal hizmetler ile öne çıkıyor.

Türkiye'deki finansal işlemleri güvenli ve kullanıcı dostu hâle getirerek müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen ödeme ve elektronik para kuruluşu Papel, bireysel ve kurumsal müşterilerine sunduğu kişiselleştirilmiş finansal hizmetler ile öne çıkıyor.

Kullanıcıların geri bildirimlerini dikkate alarak geliştirmelerine devam eden Papel’in Kurucusu ve CEO’su Seyhan İbrahim Yıldırım, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye odaklandıklarının altını çizerek açıklamalarda bulundu.

Ödeme ve elektronik para kuruluşu Papel, finansal işlemleri daha güvenli hâle getirmek ve müşteri memnuniyetini artırmak için yenilikçi çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bireysel ve kurumsal müşterilerine yeni nesil finansal hizmetler sunan şirket, işlemlerin özgürce ve güvenli bir biçimde gerçekleştirilmesine önem veriyor. Geliştirdiği teknolojilerle güvenliği ön planda tutan şirket, para yönetimini ve işlem yapma şeklini yenilikçi adımlarla dönüştürüyor. Bu kapsamda, müşterilerin farklı ihtiyaçlarına yönelik kişiselleştirilmiş çözümler sunan Papel, kullanıcı geri bildirimlerini dikkate alarak hizmetlerini sürekli olarak iyileştiriyor.

Papel Kurucusu ve CEO’su Seyhan İbrahim Yıldırım: Bireysel ve kurumsal müşterilerimize sunduğumuz çözümlerle Türkiye’de fintek sektörünün gelişimine katkı sunmayı amaçlıyoruz. Para yönetimine yenilikçi bir bakış açısı kazandırarak işlem yapma şeklini değiştirmeyi ve geleneksel yöntemlerle modern dijital çağ arasında bir köprü kurmayı hedefliyoruz. Profesyonel ve üst düzey hizmetler sunmak için süreçlerimizi geliştiriyor, müşteri memnuniyetini artırma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kişiselleştirilmiş kampanyalar, ekip yönetimi, stok takibi, sadakat programı gibi birçok finansal ihtiyacın tek bir uygulama üzerinden gerçekleştirilmesine imkân tanıyan çözümler üzerinde çalışarak işletme sahibi kullanıcılarımızın finansal işlemlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz.

Kullanıcılarımıza daha iyi bir deneyim sunmak için çalışıyoruz

Bu bağlamda müşterilerimiz herhangi bir sorunla karşılaştığında ya da olası bir ihtiyaç durumunda hemen iletişime geçebilecekleri bir müşteri hizmetleri sistemimiz bulunuyor. Böylece müşterilerimize 7/24 hizmet sunuyor, profesyonel ve hızlı müşteri desteğiyle müşterilerimizin ihtiyaçlarını en kısa sürede gideriyoruz. İşletmeler için tasarladığımız hizmetlerin yanı sıra; Papel Cüzdan üzerinden hızlı para transferi, kurum ve fatura ödemeleri, QR işlemler, ön ödemeli sanal kart kullanımı gibi birçok avantaj sağlayarak kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırıyoruz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı