sondakika Beşiktaş'ta oyunculara net mesaj sondakika Haberlericnn

TAKİP ET

Futbol ve Spor Haberleri - Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, tüm oyuncuların Beşiktaş formasının hakkını vermesi gerektiğini belirtti....

Son dakika haberleri net - >Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, Fernando Santos’la yolların ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu.

“BEŞİKTAŞ BU ŞEKİLDE TOP OYNAYAMAZ”

Göçmez, “Bugün yaklaşık 25 bin Beşiktaş taraftarı takımı izlemeye geldi. Onlara da teşekkür ediyorum. Yaklaşık yarım saat önce hocamız Sayın Fernando Santos ile ben, Feyyaz hocamız ve yöneticimiz Kaan Bey ile bir toplantı gerçekleştirdik. Biz 4 ay önce göreve gelen bir yönetimiz. Bu 4 ayda aşamalar kat ettik. Planlamadığımız birçok şeyle de karşılaştık. Elimizde bir futbol takımı var. Bu futbol takımını ayağa kaldırmak hedefimizdi ve bununla alakalı çalışmalar yaptık. Devre arasında önemli müdahalelerde bulunduk. Sayın Santos ile bir anlaşma yaptık. Hedefimiz üçüncülük ve kupayı almaktı. Bugün geldiğimiz noktada skorlardan bağımsız söylüyorum Beşiktaş ne içerde ne dışarda bu şekilde top oynayamaz. Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynamalıdır. Futbolda yenilebilirsiniz, 97’nci dakikada gol yiyebilirsiniz ama Beşiktaş her zaman üstün oynayan takımdır” diyerek teknik direktör ayrılığına başvurmalarının sebebini dile getirdi.

- Son dakika haberleri net

sondakika Beşiktaş’ta oyunculara net mesaj sondakika Haberlericnn