Son dakika Ayşe Ünlüce'den AK Parti'ye ziyaret... "Genel başkanlar başlattı, biz de devam ettirmeliyiz" SonDakika Haberleri

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz ile birlikte AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak'a iade-i ziyarette bulundu. 

Son dakika haberleri net

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak’a iade-i ziyarette bulundu. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye 1’inci Başkan Vekili Hasan Ünal, 2’inci Başkan Vekili Ali Haydar Çelik ve CHP İl Başkanı Talat Yalaz’ın da Ayşe Ünlüce’ye eşlik ettiği ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti.  

"Genel Başkanlarımızın gerçekleştirdiği diyaloğu devam ettirmeliyiz ve ara ara böyle toplantılar yapmalıyız"
 
Ziyarette konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak beyefendiye iade-i ziyarette bulunduk. Güzel ve verimli bir görüşme oldu. Genel Başkanlarımızın gerçekleştirdiği diyaloğu devam ettirmeliyiz ve ara ara böyle toplantılar yapmalıyız. Misafirperverlikleri için başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. 


 
Ziyaretlerinden dolayı EBB Başkanı Ayşe Ünlüce’ye teşekkür eden Başkan Albayrak, şu ifadeleri kullandı: “Ayşe Ünlüce başkanımıza ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Eskişehir’imizin sorunları ile alakalı bir durum olduğunda saat mefhumu olmaksızın bir telefon kadar yakınız. Şehrin önünü açacak her projede merkezi yönetim nezdinde elimizden geleni yapmaya hazırız. Çok güzel ve verimli bir toplantı oldu. Ayşe hanımefendi ve beraberindeki heyetle yaptığımız görüşmede şehrimiz için düşündüğümüz projeleri değerlendirdik ve sıkıntı olan noktalarda karşılıklı olarak şehrin geleceği adına uzlaşı içinde elimizden geleni yapacağımızı konuştuk. Her zaman söylediğimiz gibi mottomuz Eskişehir.”

Sondakika haberleri net