HONOR Magic6 Pro: Türkiye'de Sihirli Bir Deneyim Zamanı!

TAKİP ET

Teknoloji dünyasının yeni sihri HONOR Magic6 Pro, Türkiye'deki teknoloji tutkunlarıyla buluşuyor! Üst düzey performansı, olağanüstü kamera özellikleri ve estetik tasarımıyla çok konuşulan HONOR Magic6 Pro, 18 Nisan tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus'da gerçekleşen göz kamaştıran bir lansmanla Türkiye'de satışa sunuldu.

Teknoloji dünyasının yeni sihri HONOR Magic6 Pro, Türkiye'deki teknoloji tutkunlarıyla buluşuyor! Üst düzey performansı, olağanüstü kamera özellikleri ve estetik tasarımıyla çok konuşulan HONOR Magic6 Pro, 18 Nisan tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’da gerçekleşen göz kamaştıran bir lansmanla Türkiye’de satışa sunuldu.

Teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yaratan HONOR Magic6 Pro, yenilikçi tasarımı ve üstün teknolojik özellikleriyle kullanıcıları sihirli bir deneyime davet ediyor. Dünyanın en iyi kamerasına sahip telefonu olarak DxOMark'ta zirvenin sahibi olan HONOR Magic6 Pro, fotoğrafçılık, ekran, performans ve yapay zekâ destekli kullanıcı deneyimleriyle teknolojinin geleceğine ışık tutuyor. 

HONOR Magic6 Pro, globalde karşılaştığı büyük ilginin ardından şimdi Türkiye'de HepsiBurada aracılığıyla teknoloji severlerle buluşuyor. 59.999 TL'lik satış fiyatıyla sunulan HONOR Magic6 Pro, 4.000 TL'ye varan değiş-tokuş imkanına ek olarak 1.499 TL değerinde özel kılıf ve 5.999 değerindeki HONOR Watch GS3 hediyesiyle toplam 11.500 TL’ye varan tanışma indirimi ile geliyor.

HONOR Türkiye Ülke Müdürü Hu Hong; “HONOR, akıllı telefon teknolojisinde çığır açan yeni amiral gemisi serisinden olan HONOR Magic6 Pro'yu tanıtmaktan gurur duyuyoruz. MWC 2024'te elde ettiği büyük beğeni ile teknoloji dünyasında yeni bir heyecan dalgası yarattı. Türkiye pazarında da benzer bir ilgi ve beğeni ile karşılanmasından dolayı çok mutluyuz. Bu lansmanla, HONOR'un teknoloji ve tasarım alanındaki liderliğini pekiştiriyor ve kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunmayı vaat ediyoruz" sözleriyle Magic6 Pro’nun Türkiye’deki satışıyla ilgili heyecanını dile getirdi. 

Falcon Kamera Sistemi ile Benzersiz Bir Fotoğraf Deneyimi 

HONOR Magic6 Pro, gelişmiş çekim hızı ve eşsiz netlikte enstantaneleri ile fotoğrafçılık deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor. Dünyanın en prestijli ödüllerinden DxOMark’a sahip olan bu benzersiz kamera özellikle spor dünyasının heyecanını bir fotoğraf karesine sığdırıyor. Önceki nesle kıyasla neredeyse %3000 veri örneği artışı anlamına gelen ve 8.000.000 görüntüden oluşan geniş eğitim veri setiyle HONOR AI Motion Sensing 2.0, artık 10'dan fazla sahnede en iyi anları daha hızlı yakalayabiliyor. Bu sayede kullanıcılara benzersiz bir sportografi deneyimi sunuyor.

Ayrıca, HONOR'un en yeni kamera sistemi, 2,5x optik yakınlaştırma ve 100x'e kadar dijital yakınlaştırma özelliğine sahip olağanüstü bir 180MP Telefoto Kamera Lensi (f/2.6, OIS) sunuyor. HONOR Magic6 Pro ayrıca 50MP Ultra Geniş Kamera (f.2.0, EIS) ve değişken diyafram özelliklerine (f/1.4 ve f/2.0, OIS) sahip güçlü bir 50MP ana Kamera ile hızlı anları ayrıntılardan ödün vermeden olağanüstü netlikte fotoğraf ve videolar yakalıyor.

İnovasyonla desteklenen güçlü performans

HONOR Magic6 Pro, Snapdragon® 8 Gen 3 Mobil Platformu'nun gücüyle desteklenerek, yeni nesil cihazlara %30 CPU ve %25 GPU performans artışı sunuyor. Qualcomm® AI Engine'in etkisiyle, AI özellikleri daha önceki modellere kıyasla %98 daha iyileştirilmiş akıcılık ve kararlılık sağlıyor. Bununla birlikte, Snapdragon® 8 Gen 3 Mobil Platformu, üstün pil verimliliğiyle olağanüstü oyun deneyimi sunuyor.

HONOR, uzun süreli kullanım için pil ömrünün önemini vurgulayarak, sektördeki en son pil teknolojilerini akıllı telefonlara uygulayan ilk marka olarak öne çıkıyor. Yeni nesil elektrikli araç endüstrisinden ilham alan HONOR, HONOR E1 batarya yönetim yonga seti ve HONOR'un ikinci nesil Silikon-Karbon Bataryası gibi yenilikçi teknolojilerle Magic6 Pro'ya güç katıyor.

Bu yenilikler sayesinde, kullanıcılar Magic6 Pro'nun olağanüstü düşük sıcaklıkta 5600 mAh pil kapasitesiyle -20°C'de YouTube videosunu sadece %10 pil seviyesiyle 81 dakika boyunca izleyebiliyor. Ayrıca, 80W HONOR Kablolu Süper Şarj ve 66W HONOR Kablosuz Süper Şarj ile Magic6 Pro, sadece 40 dakikada %100 şarj oluyor.

HONOR Magic6 Pro'nun gelişmiş pil teknolojisi, DXOMARK küresel ekran sıralamasında 157 puanla 1. sıraya yükselerek sektördeki üstün performansını kanıtlıyor. Beş DXOMARK etiketiyle Magic6 Pro, kamera, ses, ekran, pil ve selfie özelliklerinde sektörünün zirvesini temsil ediyor. Bu, HONOR'un yenilikçi yaklaşımının bir başka göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Yapay Zekanın Öncülüğünde Benzersiz Kullanıcı Deneyimi

HONOR Magic6 Pro, son teknolojiyi ve yapay zekâ destekli kullanıcı deneyimlerindeki çığır açan gelişmeleri bir araya getirerek, amiral gemisi segmentinin zirvesine tırmanıyor. Magic Serisi'nin en yeni üyesi olan Magic6 Pro, fotoğrafçılık, ekran kalitesi, performans ve yapay zekâ entegrasyonunda önemli ilerlemeler sunuyor.

Magic Capsule ve Magic Portal gibi yenilikçi özelliklerle donatılan HONOR Magic6 Pro, kullanıcıların deneyimini daha da kişiselleştiriyor ve kullanımı daha sezgisel hale getiriyor. Magic Capsule sayesinde, ekranın üst kısmındaki bildirim başlığına tek bir dokunuşla ek bilgiler ve ilgili seçeneklere erişmek mümkün oluyor. Bu özellik, kullanıcılara temel kaynaklara anında erişim imkânı sağlarken, birden fazla uygulama arasında geçiş yapma ihtiyacını ortadan kaldırıyor ve üretkenliği maksimum seviyeye çıkarıyor.

Magic Portal ise yapay zeka gücünü kullanarak, kullanıcıların karmaşık görevleri tek adımlı bir sürece dönüştürüyor. Örneğin, Magic Portal'ın yapay zekası kısa mesajlardaki adresleri tanıyarak kullanıcıları hızlı bir şekilde Google Haritalar'a yönlendiriyor ve navigasyonu kolaylaştırıyor. Ayrıca, sosyal medya platformlarına erişimi ve paylaşımı kolaylaştırarak, kullanıcıların rezervasyon detaylarını veya çevrimiçi arama sonuçlarını tek bir hareketle iletmelerine olanak sağlıyor.

İlham verici yapay zekâ İnovasyonları: HONOR'un Öncülüğünde Geleceğe Yolculuk

HONOR, yapay zekâ çağında açık ve iş birlikçi bir yaklaşımı benimseyerek, son olarak Qualcomm ile birlikte geliştirdikleri LLaMA 2 büyük dil modeli (LLM)'nin HONOR Magic6 Pro'ya çevrimdışı bir ortamda entegre edilmesiyle dikkat çekiyor. Bu özellik, soru-cevap, metin oluşturma ve okuduğunu anlama gibi işlevleri tamamlayabilen özellikler sunuyor. HONOR ve Qualcomm'un ortak çalışması, sorunları çözmek ve yenilik sağlamak adına bir araya gelerek teknolojiye yön verme yeteneğini sergiliyor.

Ayrıca, HONOR'un yapay zekâ destekli göz takip sistemi ile akıllı telefonlar ile gelecekteki göz takibi teknolojisinin potansiyelini gösteriyor. HONOR Magic6 Pro'nun bu özelliği, bir otomobilin gözlerle nasıl kontrol edilebileceğini sergiliyor. Bu deneysel konsept, yapay zekâ ile güçlendirilmiş akıllı telefonlar ve araçlar arasındaki etkileşimin sadece ekran veya ses kontrolüyle sınırlı olmadığını göstererek, insan-cihaz etkileşiminde yeni ufuklar açıyor. Bu inovasyonlar, geleceğin teknoloji trendlerini belirlemede HONOR'un öncülüğünü vurguluyor.

HONOR Nano Kristal Koruma ile eşsiz ekran

Sektörün bugüne kadarki en dayanıklı ekran camına sahip olan HONOR Magic6 Pro, ekran düşme direncindeki iyileştirmelerle öne çıkıyor. Birden fazla senaryoda SGS'nin Beş Yıldızlı Genel Cam Düşme Direnci Yeteneği sertifikası ile onaylanan ekran, kristal yoğunluğunda %50 iyileştirme sağlayan gelişmiş malzemelerden meydana geliyor; bu da şok emme yeteneklerini normal cama kıyasla 10 kata kadar artırıyor

HONOR Magic6 Pro, sektör lideri 6,8 inç Tüm aralıklı Düşük güçlü LTPO Göz Konforu Ekranıyla ön plana çıkarken sektörün en yüksek 4320Hz PWM Karartma, Dinamik Karartma, Özelleştirilebilir Sirkadiyen Gece Ekranı ve Doğa Tonu özelliği de dahil olmak üzere bir dizi insan merkezli yenilikle kullanıcıların refahına öncelik verirken olağanüstü bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı