Ödemiş'te 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Belediye Başkanı Mustafa Turan, Atamızın mirasçısı olma yolunda mücadelemiz her zaman devam edecek mesajını verdi.

Ödemiş Belediyesi tarafından organize edilen program fener alayı ile başladı. 125.Yıl Kültürpark’tan başlayan yürüyüş Salı Pazarı Parkı’nda son buldu. Yürüyüşe katılanlar Türk Bayrağı ve fenerlerle marşlar söyleyerek cadde ve sokaklarda bayram coşkusunu yaşadı.

Başkan Mustafa Turan yaptığı konuşmada; “19 Mayıs bizlere, “Yaşanan günler ne kadar karanlık, içinde bulunulan durum ne kadar zor olsa da, inancı kaybetmeden, mücadeleyi bırakmadan yola devam etmek gerektiği” mesajını vermektedir. Ulu Önderimiz Atatürk’ün düşüncelerini daha iyi anlamak, ilkelerine sahip çıkmak, Cumhuriyetimizi yaşatmak ve tam anlamıyla Atamızın mirasçısı olma yolundaki mücadelemizi her zaman olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla sürdürmek zorundayız. Atamızın ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyerek ülkeyi emanet ettiği Türk gençliğine güvenimiz hiç bitmeyecektir. Bağımsızlık yolunda atılan ilk adımda başarı gösteren, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Milli Mücadele’nin tüm kahramanlarını minnet ve rahmetle anıyor, aydınlık yarınlarımızın mimarı olan  gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Programda Ödemişli DJ Uğur Erdoğan ve  üniversite öğrencilerinden oluşan Grup Hertel’in konseri yer aldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı