Başkan Tugay Mine Piriştina'nın cenaze törenine katıldı

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin efsane belediye başkanı olarak bilinen merhum Ahmet Piriştina'nın eşi Mine Piriştina'nın cenaze törenine katıldı. Alsancak Hocazade Camii'ndeki cenaze namazına katılan Başkan Tugay, aile üyelerine başsağlığı diledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin efsane belediye başkanı olarak bilinen merhum Ahmet Piriştina’nın eşi Mine Piriştina’nın cenaze törenine katıldı. Alsancak Hocazade Camii’ndeki cenaze namazına katılan Başkan Tugay, aile üyelerine başsağlığı diledi.   

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay eşi Öznur Tugay ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin eski belediye başkanı merhum Ahmet Piriştina’nın eşi Mine Piriştina’nın cenaze törenine katıldı. Alsancak Hocazade Cami’nde yapılan cenaze namazının ardından Aşağı Narlıdere Mezarlığı’na defnedilen merhumenin cenaze törenine Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanları Aziz Kocaoğlu ve Yüksel Çakmur’un yanı sıra CHP İzmir milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri,  sanat ve iş camiası ile çok sayıda yurttaş katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, merhume Mine Piriştina’nın oğlu Levent Piriştina ve kızı Zeynep Piriştina ile aile üyelerine başsağlığı diledi.

Yakalandığı gırtlak kanseri hastalığından kurtulmak için uzun süredir mücadele veren Mine Piriştina 69 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı