sondakika Belediyede dinleme cihazı iddiası! sondakika Haberlericnn

Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın, belediyede dinlemez cihazı olduğu iddiası üzerine başlatılan soruşturm...

Son dakika haberleri net - >CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediyede böcek diye tabir edilen ortam dinleme ve izleme cihazı olduğu iddiasıyla Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurmuştu.

Bunun üzerine Başsavcılık 19 Nisan'da 'kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları kayıt etmek, cebir veya tehdit kullanılmak suretiyle iş yeri dokunulmazlığını ihlal etmek, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek' suçu kapsamında soruşturma başlatıldı.

Soruşturmaya ilişkin kararda, emniyet birimlerince belediyenin makam katında yapılan araştırmada herhangi bir delile rastlanmadığı, açık kaynak araştırması, görüntü incelemesi, tanık araştırması, tanık beyanı, belediyeden ve mağdurdan bilgi talebinde bulunulması gibi konularda delil toplandığı belirtildi.

Soruşturma sonucunda, iddiaya konu olayın gerçek olmadığının anlaşıldığına ve kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verildi.

Öte yandan karara itiraz süresinde itiraz edilmemesi ya da itirazın ret ile sonuçlanması halinde Burcu Köksal hakkında 'suç uydurma' ve 'iftira' suçlarından soruşturma açılabileceği de kaydedildi.

Afyonkarahisar

Burcu Köksal

Belediyede dinlemez cihazı - Son dakika haberleri net

sondakika Belediyede dinleme cihazı iddiası! sondakika Haberlericnn