Son dakika Vali Yılmaz ve eşi, en kıymetli arkadaşlarıyla iftarda bir araya geldi SonDakika Haberleri

TAKİP ET

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi down sendromlu çocuklar ve aileleri ile iftarda buluştu. 

Son dakika haberleri net

İftar programına Osmaniye Down Sendromlular İzcilik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Sultan Erat da katıldı.

İftar öncesinde çocuklarımızla tek tek ilgilenen Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi, çocukların aileleri ile bir süre sohbet etti. Okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından Vali Yılmaz, down sendromlu çocuklarımızla birlikte pasta kesti.

Vali Yılmaz iftarın ardından yaptığı konuşmada, "Bu mübarek Ramazan günü down sendromlu sevgili çocuklarımız ve aileleri ile iftar açtık. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Bu içten gülümseyen, güzel yürekli çocuklarımızla olmak çok güzel. Onları çok seviyoruz. Onların sevgileri çok güzel, kendileri çok güzel, kalpleri çok güzel. Onlarla dünya çok güzel, iyi ki varlar. Onlar benim çok kıymetli arkadaşlarım, çok uzun zamandır tanışıyoruz, bugün de bir araya geldik." diye konuştu.

Program sonunda Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi çocuklara hediyeler verdiler.

Sondakika haberleri net

Son dakika Vali Yılmaz ve eşi en kıymetli arkadaşlarıyla iftarda bir araya geldi SonDakika Haberleri Son dakika Vali Yılmaz ve eşi en kıymetli arkadaşlarıyla iftarda bir araya geldi SonDakika Haberleri