Levi's Trucker serisinin en beğenilen kot ceketi indirime girdi

TAKİP ET

Levi's markasının ikonik Trucker serisinin en beğenilen parçalarından biri olan The Trucker Kot Ceket, Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Zamansız şıklığı ve kalitesiyle öne çıkan, yaz aylarında gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları arasında yer alacak bu kot cekete bir şans vermeye ne dersiniz?

Kot ceketsiz bir bahar tabii ki düşünülemez! Stilinizi yansıtan tarz bir kot ceketle bahar aylarını en havalı şekilde geçirmek isterseniz, Levi's'ın klasikleşmiş Trucker serisinin kot ceketine bir göz atabilirsiniz. Dayanıklı denim kumaşıyla öne çıkan ceket, sade ve şık görünümü ile her tarza kolaylıkla uyum sağlıyor. Hem sokak stiline hem de şık kombinlere mükemmel şekilde eşlik eden Levi's Trucker Kot Ceket, kısa süreliğine çok özel bir fiyatla sizleri bekliyor. Zamandan ve stilden ödün vermeden tarzını tamamlayacak bu parçayı kaçırmamak için hemen sepete ekleyin ve kendinizi özel hissedin.

Zamanın ötesine geçen bir parça: Levi's The Trucker Jacket

 

Levi's The Trucker Jacket, sokak stilini yansıtan ikonik bir tasarıma sahip. Dayanıklı ve yüksek kaliteli denim kumaştan üretilen ceket, düğme ile kapanan ön cep ve yan cepleriyle dikkat çekiyor. Günlük giyimde rahatlıkla kullanılabileceğiniz ceket farklı stillerle kombinlenebilir. Levi's markasının efsanevi Trucker ceket serisi, zamanının ötesine geçen bir parça ve erkeklerin gardırobunun vazgeçilmez zamansız parçalarından biri.

Kullanıcılar ne diyor?

"Bedeniniz neyse onu alın. Görseldekiyle tamamen aynı gözüküyor."

"Resimlerde de gözüktüğü gibi boydan kısa, mevsimlik kot ceket."

"Her yönü ile güzel bir alışveriş oldu, teşekkürler." Ürünü İncele

Bu içerik 3 Nisan 2024 tarihinde yayınlanmıştır. İçerik yayınlandıktan sonra listelenen ürünlerin indirim oranlarında ve fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İlginizi Çekebilir Sokak modasının en gözde spor ayakkabı modellerinde %50'ye indirimler Günlük kombinlerinizin favorisi olacak Adidas ayakkabı burada! Ömür boyu garantili! Kampta, seyahatte hep yanınızda olacak Temizliğin hızlı ve pratik yardımcısı! Black+Decker el süpürgesi indirimde ŞOK'a dikey süpürge ve mop seti geliyor! 3 Nisan 2024 tarihli ŞOK aktüel kataloğu Konforlu ve tarz! Bahar ve yaz aylarının vazgeçilmezi Crocs terlikte indirim Geçen ayın en çok satan çantası! Sporda ve seyahatte olmazsa olmaz

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.
 

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ