Yeni Bir Parti Heyecanı Ve Dikkat Çeken Tarzlar, İki Yeni The Sims 4 Kiti İle Birlikte Geliyor

TAKİP ET

The Sims 4 Urban Homage Kit ve The Sims 4 Party Essentials Kit ile düzenlediğiniz partilere yepyeni imajınızla katılabileceksiniz.

The Sims 4 Urban Homage Kit ve The Sims 4 Party Essentials Kit ile düzenlediğiniz partilere yepyeni imajınızla katılabileceksiniz.

Electronic Arts ve Maxis The Sims 4 için iki yeni kiti açıkladı. The Sims 4 Urban Homage Kit ve The Sims 4 Party Essentials Kit, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC ve Mac için EA app (Mac için Origin), Epic Games Store ve Steam üzerinden satın alınabilecek. Her iki kit de 18 Nisan Perşembe günü oyunculara sunulacak.

The Sims 4 Urban Homage Kit ile oyuncular, çok ödüllü oyun içeriği yaratıcısı ve DE&I (Çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık) savunucusu Danielle “Ebonix” Udogaranya ile işbirliği içinde oluşturulan en trend temalarla Sim'lerini şekillendirebilecekler. Sim'ler kasabada yeni tarzlarıyla dolaşırken dikkatleri üzerine çekecek ve şehrin havasını görünüşleriyle değiştirecekler.  

The Sims 4 Party Essentials Kit ile ise Sim'ler, flamalar, sis makineleri ve hatta büyüleyici yeni bir disko topu gibi eğlence odaklı dekorlarla göz kamaştırarak The Sims 4'te kendilerini ifade etmek için farklı seçeneklere sahip olacaklar.

The Sims 4 Urban Homage Kit ve The Sims 4 Party Essentials Kit ile ilgili daha fazla bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı