Halk Buluşmaları Ahmetli ve Yeniköy ile devam etti

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, 'Esas makamımız mahallelerimizdir' diyerek başladığı halk buluşmaları ziyaretlerine devam etti. Talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Demir, dün akşam Yeniköy ve Ahmetli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, 'Esas makamımız mahallelerimizdir' diyerek başladığı halk buluşmaları ziyaretlerine devam etti. Torbalı’nın 60 mahallesinde vatandaşlarla buluşup, talepleri birinci ağızdan almak isteyen Başkan Demir, dün akşam başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Yeniköy ve Ahmetli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy meydanlarında gerçekleşen ve onlarca vatandaşın katıldığı buluşmalarda Başkan Demir’e park, ESHOT, futbol sahası, güvenlik kamerası, arazi yolları, haşereler için ilaçlama, üreten kadınlar için pazarlama alanı dahil olmak üzere birçok sorun iletildi. Talepleri not alan Başkan Demir, çözümler için ilgili birimlere de talimat verdi.

DEMİR: “KATILIMCI VE ŞEFFAF BİR BELEDİYECİLİĞİ TESİS EDİYORUZ”

Halk buluşmalarında Demir’e tapu sorunu, internet, kanalizasyon, ulaşım gibi belediye yetkisinde olmayan talepler de iletildi. Başkan Demir, bu konularda çözüm yetkisinin kendilerinde olmadığını belirterek, bu sorunlar için ilgili kurumlarla görüşmeler gerçekleştireceğini ifade etti. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, dün gerçekleşen buluşmalarla ilgili yaptığı açıklamada “Yeniköy ve Ahmetli mahallelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Torbalımızın 60 mahallesinin tamamında katılımcı ve şeffaf bir belediyeciliği tesis ediyor, tüm talep ve önerileri tek tek alıyor, çözüm için en somut adımları atıyoruz” ifadelerini kullandı. Öte yandan, halk buluşmaları bu akşam saat 19:30’da Sağlık, 21:00’da ise Tulum’da gerçekleşecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı