Homeworld 3 DLSS Yapay Zeka Güncellemesi Alıyor

NVIDIA, RTX teknolojilerinin gücünü her hafta yeni oyunlara taşıyor. Homeworld 3 bu hafta DLSS 2 ile birlikte piyasaya sürülecek.

Homeworld 3, sevilen Gerçek Zamanlı Strateji serisine muhteşem, 3 boyutlu uzaylar ve stratejik savaşla geri dönüyor. Bu, herhangi bir yönden saldırı yapabileceğiniz anlamına geliyor ve DLSS 2, savaşın sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlayarak filonuzu yönlendirmenize odaklanmanızı sağlayacak. Oyun 13 Mayıs'ta piyasaya sürülüyor, ancak Fleet Command Sürümünü alan oyuncular kampanyalarını 10 Mayıs'ta başlatabiliyor.


 Ayrıca her ikisi de DLSS 2 ile hızlandırılan ve erken erişimde olan RPG Bellwright 'a veya FPS Incursion Red River oyunlarına da göz atabilirsiniz. İster ilk oyunda kahramanlık yolunu seçin, ister ikincisinde Vietnam'da paralı asker olun, ihtiyacınız olan tüm çerçevelere ve daha fazlasına sahip olacaksınız.


 Yakında bir dizi oyun için daha fazla DLSS entegrasyonunun geleceğini unutmayın. Gelecek DLSS ve RTX başlıklarının güncel listesi için düzenli olarak linki kontrol edin ve 500'den fazla RTX geliştirilmiş oyun ve uygulamanın tam listesini görmek için burayı ziyaret edin. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı