İsrail, kana doymuyor! Yine mülteci kamplarını vurdular

İsrail, Gazze Şeridi'nde hedef gözetmeden bomba yağdırmayı sürdürüyor. Deyr el-Belah kentindeki mülteci kamplarını vurdu, çok sayıda Filistinliyi öldürdü. Zırhlı araçlarla girdiği Zehra kentini makineli tüfeklerle ateş altında tuttu.

İsrail'in El-Bureyc ve El-Megazi kamplarına düzenlediği saldırılarda 15 kişi öldü. Yaralanan 5 kişi Aksa Şehitleri Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kentteki Nuseyrat Mülteci Kampı da ateş altındaydı. Filistinlilere ait eve düzenlenen saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. 5 kişi de yaralandı.

Kampın kuzeybatısındaki Zehra kentine de zırhlı araçlarla giren İsrail güçleri, çevreye makineli tüfeklerle ateş açtı.

İsrail askerleri Deyr el-Belah'ın batısında da, Filistinlilere ait bir araca saldırı düzenledi.

8 Filistinli hayatını kaybetti. Araç kullanılmaz hale geldi.

İsrail ordusuna Filistinli direniş grupları da karşılık vermeye devam ediyor. Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin farklı noktalarında İsrail askerlerini hedef aldı.

İsrail- Lübnan cephesinde de tansiyon yüksek. İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyinde bir motosikleti hedef aldığı hava saldırısında 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı bildirildi.

Bu içerik Devrim Karadağ tarafından yayına alınmıştır

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ Kadıköy'de otelde yangın! Ekipler sevk edildi Kendini böyle savundu: 'İstediğimle birlikte olurum' sözünü duyunca... 'Tam bir kara çalma ve kötü niyet'