Karşıyaka'da 'Anneler Günü El Emeği Pazarı' açıldı

Yıl boyunca toplumsal değer taşıyan özel günleri tematik etkinlikler ile taçlandıran Karşıyaka Belediyesi, Anneler Günü için de 'El Emeği Pazarı' kurdu.

9 Mayıs Perşembe akşamına kadar açık olacak pazarda stantları ziyaret eden Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, “Annelerimiz için en güzel hediyelik eşyaların satışa sunulduğu pazarımıza herkesi bekliyoruz” dedi.

EL EMEĞİ HEDİYELER

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “Anneler Günü El Emeği Pazarı” 6 Mayıs Pazartesi günü Bostanlı’daki Zühtü Işıl Meydanı’nda açıldı. Karşıyaka Belediye Bandosu’nun konseri ile başlayan açılışta Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, tek tek stantları ziyaret etti, satıcılar ve vatandaşlarla sohbet etti. Yerel üreticilere ücretsiz olarak tahsis edilen stantlarda el emeği göz nuruyla hazırlanan dekoratif objeler, takılar, giysiler ve daha pek çok hediyelik eşya satışa sunuldu. Pazarda açılan 40 stanttan yaklaşık 80 kadın yararlanacak. 

4 GÜN AÇIK KALACAK

Pazara katılan üreticiler el emeklerini kazanca dönüştürüp aile bütçelerine katkı sağlama şansı bulurken, tüketiciler de anneleri için birbirinden güzel el yapımı hediyeliklere uygun fiyatlarla erişme fırsatını yakaladı. Yoğun ilgiyle karşılanan organizasyon, 9 Mayıs Perşembe akşamına kadar 10.00 ile 20.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Organizasyon, 8 Mayıs Çarşamba günü saat 17.30’da gerçekleştirilecek Karşıyaka Belediye Bandosu’nun coşku dolu konseri ile taçlanacak.

KUTLU OLSUN!

Yüreğinde annelik şefkatini taşıyan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal “Sonsuz sevgi, sabır ve merhametleriyle dünyayı güzelleştiren, bir gülüşleriyle kalplerimizde çiçekler açtıran annelerimiz, en anlamlı ve en özel hediyeleri hak ediyor. Bu inançla kurduğumuz ‘Anneler Günü El Emeği Pazarı’nda el emeği göz nuruyla hazırlanmış birbirinden güzel hediyelik eşya çeşitlerini bir araya getirdik. Katkı sağlayan tüm üreticilere teşekkür ediyor, herkesi bu renkli pazara davet ediyoruz. Varlığımızı borçlu olduğumuz annelerimizin, anne adaylarının ve yaşamı aydınlatan tüm kadınların Anneler Günü kutlu olsun” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı