Nevşehir Belediyesi'nin 'Mobil Tahsilat Ofisi', özellikle vergi dönemlerinde veznelerde yaşanan yoğunluğu azaltmak ve vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla faaliyete başlıyor

Nevşehir Belediyesi, son ödeme tarihi olan Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödemeleri için hizmet binası içinde bulunan veznelerdeki yaşanan yoğunluğu azaltmak ve vatandaşlara kolaylık sağlamak için 'Mobil Tahsilat Ofisi' uygulamasını hayata geçirdi.

Nevşehir Belediyesi, son ödeme tarihi olan Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödemeleri için hizmet binası içinde bulunan veznelerdeki yaşanan yoğunluğu azaltmak ve vatandaşlara kolaylık sağlamak için ‘Mobil Tahsilat Ofisi’ uygulamasını hayata geçirdi.

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla gerçekleşen uygulama sayesinde, hem esnaflar hem de vatandaşlar belediyeye gelmeden, belediye ile ilgili tüm ödemelerini burada yapabilecek.

Mobil Tahsilat Ofisi, 27 Mayıs Pazartesi günü Sümer Mahallesi Kapalı Pazar yeri girişinde, 28 Mayıs Salı günü Cevher Dudayev Mahallesi Sağlık Ocağı altındaki parkta, 29 Mayıs Çarşamba günü Güzelyurt Mahallesi Yüncü Company önünde, 30 Mayıs Perşembe günü Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ 2. Etap’ta ve 31 Mayıs Cuma günü ise Esentepe Mahallesi Pforzheim Parkı yanında olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı