Apex Legends'ın Yeni Sezonu Upheaval Yayınlandı!

Yepyeni bir Battle Pass ile birlikte gelen güncelleme, yeni Legend Alter'ı da oyuna ekliyor.

Electronic Arts ve Respawn’un ödüllü FPS oyunu için yayınladığı son güncelleme Apex Legends: Upheaval ile oyuncular, yıkımın vücut bulmuş hali olan yeni Legend Alter ile oyunun kurallarını çiğneyecekler.

Apex Legends: Upheaval’ın Battle Pass’inde oyuncuları, Apex Artifact’ler ile kullanılabilen özelleştirmeler, Void Raider Kozmetik Öğeleri ve basamakları tırmanarak elde edebilecek diğer özellikler bekliyor.

Battle Pass ile gelen kozmetik öğelere göz atmak için Into The Void fragmanını bu adresten izleyebilirsiniz.

Yeni Upheaval Battle Pass ile oyuncular Efsanevi “Void Touched” Volt’un yanı sıra Alter, Wraith ve Revenant için epik kostümlerle birinci seviyeden itibaren savaş alanında rüzgar gibi esebilirler. Tüm karakterler 25. seviyede Seer’ın Efsanevi “Creeping Void”iyle kalpleri kırabilir, 50. seviyede Catalyst’in Efsanevi “Void Witch”iyle karanlığı kucaklayabilir, 100. ve 110. seviyede ise boşluğun ustası olarak “Void Impulse” Reactive 30-30’u kazanabilirler. 

Oyuncular, herhangi bir modda, herhangi bir Legend tarafından kullanılabilen evrensel Destansı Yakın Menzilli Kozmetik Öğe olan Apex Artifact’ler ile tarzlarını gösterme şansı yakalayabilecekler. Her türün teması, güç kaynağı ve daha fazlası Egzotik Parçalarla özelleştirilebildiği için oyuncunun kendi yıkım tarzını oluşturmasına olanak tanıyor.

Apex Legends: Upheaval şu anda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, EA app ve Steam ile PC’de ulaşılabilir. Apex Legends hakkında daha fazla haber için oyunun resmi X, Instagram, TikTok ve YouTube hesaplarına göz atabilir ve son güncellemeler için playapex adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı