Çocuklar için 'Oyun Tahtası Resim Atölyesi' Trump Art Gallery'de

TAKİP ET

Trump Alışveriş Merkezi'nin sergi alanı Trump Art Gallery, 27 Nisan Cumartesi ve 28 Nisan Pazar günü, çocuklara sanat dolu bir hafta sonu sunuyor. Ressam Büşra Aktekinoğlu Babat ile 'Oyun Tahtası Resim Atölyesi'ne katılacak olan çocuklar; hem sanat ve satranç arasındaki ilişkiyi keşfedecek hem de keyifli vakit geçirecekler.

Trump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery, 27 Nisan Cumartesi ve 28 Nisan Pazar günü, çocuklara sanat dolu bir hafta sonu sunuyor. Ressam Büşra Aktekinoğlu Babat ile ‘Oyun Tahtası Resim Atölyesi’ne katılacak olan çocuklar; hem sanat ve satranç arasındaki ilişkiyi keşfedecek hem de keyifli vakit geçirecekler.

Yaratıcı atölye çalışmaları ile çocukları sanatın büyülü dünyası ile buluşturan Trump Art Gallery, 27 Nisan Cumartesi ve 28 Nisan Pazar günü, özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Ressam Büşra Aktekinoğlu Babat, Trump Art Gallery‘deki ‘Kurulu Düzen’ isimli sergisi kapsamında, çocuklarla ‘Oyun Tahtası Resim Atölyesi’ gerçekleştirecek. Çocuklar atölye kapsamında; sanat ve satranç arasındaki ilişkiyi keşfederken, sergiden beğendikleri bir sanat eseri ile çeşitli satranç taşları görsellerini ilişkilendirerek yaratıcı bir kompozisyon oluşturacaklar. Bu süreç, sanata ve satranca yeni bir bakış açısı kazandıracak ve çocukların yaratıcılıklarını farklı yollarla ifade etmelerine olanak tanıyacak.

Atölye, 27 Nisan Cumartesi ve 28 Nisan Pazar günü saat 15:00’te başlayacak. Atölyeye katılım ücretsiz ancak öncesinde ön kayıt yaptırılması gerekiyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı