Yer: Ankara! Kan donduran vahşet: Kafaları kopartılmış halde bulundu... Erdal Beşikçioğlu: 'Olayın takipçisi olacağız'

TAKİP ET

Ankara'da kan donduran bir vahşet gerçekleşti. 6 yavru kedi, kafaları ve patileri koparılmış bir halde bulundu. Kedilerin henüz 3 aylık oldukları tespit edildi. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Vahşet, Etimesgut ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişi, apartman önünde bulunan eskimiş kanepenin içerisinde öldürülmüş 6 kedi yavrusu buldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince, kafası ve patileri kesilerek öldürülen hayvanlarla ilgili inceleme başlatıldı. Katledilen yavru kedilerin henüz 3 aylık olduğu öğrenildi.

 

Olayın tanıklardan hayvansever Haydar Özkan, “Bir gönüllümüzden 6 kedinin canice katledildiğine dair ihbar geldi. Çok feci bir şekilde hem patileri hem de kafaları kesilmiş. Bir insan bunu nasıl yapabilir. Gönüllümüz kedilerin cesetlerini bir apartmanın dışında yer alan kanepenin içinde bulmuş. Hayvanları ya orada kesmişler, ya da kesip oraya attılar. Daha 3 aylık yavrulardı hepsi. Bunu yapana insan diyemeyiz. Kimin yaptığını bilmiyoruz. Aileler, çocuklarını nasıl gönderecek bundan sonra oraya. Polis ekipleri inceleme başlattı. İnşallah en kısa sürede suçlular yakalanır. Sonuna kadar sürecin takipçisi olacağız. Bu tür vahşetlerin yaşanmaması için önleyici kanunlar olmalı” dedi.

 

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU: 'OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Beşikçioğlu, açıklamasında olayın takipçisi olacaklarını belirterek, "İstasyon Mahallesi Villa Parselleri 2360 sokaktaki bir apartman bahçesinde meydana gelen olayı derin bir üzüntü ile öğrendim. Etimesgut Belediyesi olarak, bu tür insanlık dışı eylemlerin tekrarlanmaması için gerekli adımları atmaya kararlıyız. Her bir canlımızın haklarını korumak bizim önceliğimizdir. Bu tür insan vicdanına aykırı davranışlara karşı sıfır tolerans politikası izleyeceğimizi ve bir sokak evcilimizin canlarını korumak için gerekli adımları atacağımızı taahhüt ediyoruz. Bu olayın takipçisi olacağımı bilmenizi isterim. İlçemizin huzur ve güvenliği için çaba sarf etmeye devam edecek, sokak evcillerimizin güvenliği ve refahı için elimizden geleni yapacağız" dedi.

(İHA)Bu içerik Doğukan Akbayır tarafından yayına alınmıştır

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ Şeyma Döğücü'den açıklama geldi Özgür Özel'den Hatay çağrısı: Saat verip duyurdu, bugünü işaret etti AK Parti'den CHP'ye geçmişti! Sancaktepe Belediyesi ile ilgili sözleri gündem oldu: 'Jakuzi yaptırmışlar'