sondakika Bakan Yerlikaya peş peşe paylaştı! 3 ayrı çeteye baskın sondakika Haberlericnn

Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mahzen-42 ve Mahzen-43 operasyonlarının ayrıntılarını paylaştı....

Son dakika haberleri net - >İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyon haberlerini peş peşe paylaştı. 3 ayrı çetenin çökertildiği Mahzen-42 ve Mahzen-43 operasyonlarının detaylarını paylaşan Bakan Yerlikaya toplamda 60 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
 
Yerlikaya, sosyal medya hesabı X'te operasyonlara ait ayrıntıları şu şekilde paylaştı;

MAHZEN-42 OPERASYONU
İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen “MAHZEN-42” operasyonlarında elebaşılığını Hakan Akdoğan (Cezaevinde) ve Numan Karakoç’un yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı Organize Suç Örgütü çökertildi.

Operasyonlarda elebaşı Numan Karakoç’un da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 33 şüpheli yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;
Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek.

* Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu İstanbul ve İzmir’de düzenlenen operasyonlarda; Başakşehir’de faaliyet gösteren elebaşılığını Hakan Akdoğan (Cezaevinde) ve Numan Karakoç’un yaptığı husumetli 2 ayrı organize suç örgütü üyesi şüphelilerin;

- Son dakika haberleri net

sondakika Bakan Yerlikaya peş peşe paylaştı! 3 ayrı çeteye baskın sondakika Haberlericnn