Başkan Mehmet Ertaş'a hayırlı olsun ziyareti

TAKİP ET

Edremit İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Koç, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Edremit İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Koç, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Koç’u konuk etti. Lehimer ve Koç, Başkan Ertaş’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Başkan Ertaş, yerel yönetim ile güvenlik güçleri arasındaki işbirliğinin önemine vurgu yaparak toplumun refahı ve güvenliği için birlikte çalışma kararlılığı içerisinde olduklarını ifade etti. Ziyaret için konuklarına teşekkür eden Ertaş,  “Edremit'imiz ve Edremitliler için gece gündüz demeden birlik içinde çalışacağımız İlçe Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Ömer Koç'a ve İlçe Emniyet Müdürümüz Burak Lehimer'e nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı