Son dakika Al Hilal'in derbisi ertelendi SonDakika Haberleri

TAKİP ET

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, AFC Şampiyonlar Ligi'nde mağlup olan Al Hilal'in ligde Al Ahli ile oynayacağı derbiyi erteledi.

Son dakika haberleri net --

Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında deplasmanda Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Ain’e 4-2 yenilen Al Hilal’e federasyondan müjdeli haber geldi.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, mavi-beyazlıların Pro Lig’in 28. haftasında Al Ahli ile oynayacağı derbi maçını ertelediğini duyurdu. Federasyon, Al Hilal’in Şampiyonlar Ligi yarı finali rövanşında Al Ain ile oynayacağı karşılaşma öncesinde dinlenmesi için bu kararı aldığını belirtti.

Federasyonun kararına göre, Al Hilal ile Al Ahli arasında yarın oynanacak derbi müsabakası, 6 Mayıs Pazartesi gününe ertelendi.

Öte yandan Al Ahli kulübü yaptığı yazılı açıklamada, “Bu karar bize haksızlıktır.” ifadelerini kullandı.

Deplasmanda Al Ain’e 4-2 yenilen Joge Jesus yönetimindeki Al Hilal, bu sezonki ilk mağlubiyetini alarak 42 maç sonra kaybetmişti. Böylelikle mavi-beyazlıların dünya rekoru olan 34 maçlık galibiyet serisi de son buldu.

AFC Şampiyonlar Lig yarı final rövanşında Al Hilal, sahasına Al Ain’i 23 Nisan Salı günü konuk edecek.

--> Sondakika haberleri net

Son dakika Al Hilal'in derbisi ertelendi SonDakika Haberleri Son dakika Al Hilal'in derbisi ertelendi SonDakika Haberleri