Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları çerçevesinde Şeyh Şamil Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi

TAKİP ET

Cuma namazını Selçuklu Merkez Camii'nde kılan Başkan Ahmet Pekyatırmacı namaz sonrasında mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Cuma namazını Selçuklu Merkez Camii’nde kılan Başkan Ahmet Pekyatırmacı namaz sonrasında mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları ile ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinliyor. Ortak akıl ve görüş alışverişlerinin ön planda tutulduğu Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Şeyh Şamil Mahallesi oldu. Başkan Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Merkez Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Pekyatırmacı’ya AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Şeyh Şamil Mahalle Muhtarı Mesut Yiğit, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı: “Hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”

Selçuklu’ya en güzel hizmetleri yapmak için gece gündüz demeden azim ve kararlılıkla gayret ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Şehrimiz ve ilçemiz için en güzel hizmetleri yapmanın çabası, gayreti içerisindeyiz. Hemşehrilerimizin istekleri, beklentileri, talepleri bizim için önemli. Onların ihtiyaçları doğrultusunda projeler üretiyor, gelen istek ve önerilere göre hizmet programımızı belirliyoruz. Bu doğrultuda Cuma Buluşmaları programını Selçuklu Merkez Cami’sinde gerçekleştirdik ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bundan sonraki süreçte her zaman olduğu gibi hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu güzel ayları yaşadığımız dönemde ilkbaharın bereketini Rabbim milletimizin ve Âlem-i İslâm’ın üzerine kılsın inşallah” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı