ESET, Türkiye'den sonra Azerbaycan'da da büyüyor

Dijital güvenlik şirketi ESET Türkiye'den sonra Azerbaycan'da da hem kurumsal hem de bireysel kategorilerdeki ürünleriyle müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Azerbaycan Siber Güvenlik Forumu’nun Altın sponsorluğunu  üstlenen ESET, Türkiye’de elde ettiği deneyim ve başarılı çalışma örneklerini Azerbaycan’da da uyguluyor. 

 

Türkiye’de dijital güvenlik denilince akla ilk gelen markalar arasında yer alan ESET’in Türkiye’deki tek temsilcisi olan Stratus Bilişim, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’tan sonra Azerbaycan ofisi ile de çalışmalarını genişleterek sürdürüyor. ESET Türkiye COO’su Erkan Tuğral Azerbaycan’da da başarılı çalışmalara imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını paylaştı. Türkiye’de sektör lideri olmanın yanı sıra dijital güvenlik alanında da akla gelen ilk markalar arasında yer almanın yıllara dayanan iyi bir yönetim anlayışının sonucu olduğunu paylaşan Tuğral, Türkiye’de elde ettikleri başarıyı Azerbaycan’da da göstermek için çalıştıklarını söyledi.  

 

Güvenli bir dijital gelecek için çalışıyoruz

ESET Azerbaycan Ülke Müdürü Mustafa İpek, Türkiye ve Azerbaycan arasında  iş yapma alışkanlıklarının yanı sıra çalışma kültürü ve anlayışında da benzerlikler olduğunu söyleyerek  ESET olarak kısa zamanda önemli başarılara imza attıklarını dile getirdi. Azerbaycan’daki gelişmeleri yakından takip ettiklerini vurgulayan İpek, hem kamu hem özel sektör hem de bireysel kullanıcıların ihtiyaçlarını, beklentilerini doğru tespit ederek en iyi hizmeti sunma çabası içinde olduklarını paylaşarak şunları söyledi: “Kullanıcılar geçmişte destek hizmetlerini başka ülkelerden temin ediyorlardı. Şimdi yerel bir ofisin olması ve ESET Türkiye’nin hizmet tecrübesinden aktardığımız yaklaşım ile Azerbaycan’daki müşteri memnuniyetinde büyük bir artış sağladık. Satışların geçmiş dönemlere göre artması kamu ve özel kurumların ESET ürünlerine ilgisini gösterdi. Özellikle kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının yaptığı etkinliklere siber farkındalığın da artması için katılımcı olma gayretindeyiz. Yapay zeka merkezli yenilikçi teknolojilerimiz, düşük sistem kaynağı ile etkili koruma ve kolay kullanım avantajlarımız ilgi çekiyor.”    

Mustafa İpek Bakü’de bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen  Kibertəhlükəsizlik Forumu’na (Siber Güvenlik Forumu) katılımlarını da şu sözleriyle değerledirdi: “Azerbaycan Siber Güvenlik Forumu 2024’e altın sponsor olarak destek verdik. Burada dostlarımız, çözümlerimizi kullanan kurumlar ve iş ortaklarımız ile birlikte verimli bir iletişim imkanı bulduk. AKTA-Azerbaycan Siber Güvenlik Teşkilatları Birliği, ülkenin siber ekosisteminin gelişmesi için çok değerli çalışmalar yapıyor. ESET Azerbaycan Ofisi olarak biz de bu çalışmalara verdiğimiz destek ve katılım için çok mutluyuz. Güvenli bir dijital gelecek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı